Uvijek tip-top sređena

Poznata manekenka "gradom koji ne spava" prošetala grudi koje su zamalo ispale iz haljine

Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley (Foto: Profimedia) Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Instagram) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) Rosie Huntington Whiteley (Foto: Instagram) Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: Profimedia) +1 Rosie Huntington Whiteley, Jason Statham (Foto: AFP) Galerija

Rosie Huntington-Whiteley uvijek je pomno dotjerana, no ovoga puta nadmašila je samu sebe.

Slavna manekenka uvijek je dotjerana, čak i u ležernim šetnjama sa sinčićem.

Pogledaj i ovo Rosie Huntington-Whiteley i Jason Statham (Foto: Profimedia) čekaju drugo dijete Zbog 20 godina razlike svi su sumnjali u njihovu vezu, no prelijepa manekenka i zvijezda akcijskih filmova sada su sretniji nego ikad!

Radi se o 32-godišnjoj Rosie Huntington-Whiteley, koja je i dandanas tražena manekenka.

Iako se plavokosa Britanka posvetila i obiteljskom životu, zaručniku Jasonu Stathamu i sinčiću Jacku Oscaru, ljepoticu često možemo vidjeti u šetnji New Yorkom u kombinacijama koje itekako izazivaju pažnju.

Ovoga puta manekenka je nadmašila samu sebe. Naime, na izlasku iz hotela fotografi su je uhvatili u vječnom komadu, malo crnoj haljini, koja je otkrivala ramena, ali i veliki dio dekoltea. Rosie je pritom skrivala pogled ispod tamnih naočala, ali ne i veliki osmijeh na licu.

Zašto bi ga i skrivala kada priznaje da nikad nije bila sretnija. Holivudskog snagatora Jasona upoznala je 2011. godine na setu filma "The Transformers".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw) on

Par je uvijek bilo samozatajan kad je riječ o njihovu odnosu, pa smo tako u siječnju 2016. godine na crvenom tepihu saznali za zaruke kada se zanosna plavuša pojavila s velikim dijamantnim prstenom na ruci.

"Mi smo najbolji prijatelji. Nasmijava me svaki dan i imam osjećaj kao da prije njega nisam imala pravog dečka", izjavila je jednom prilikom Rosie te istaknula da su joj od braka uvijek bila važnija djeca.

U lipnju 2017. godine par je dobio sinčića Jacka Oscara, a zgodna mama brzo se vratila na posao. No tako je to u Hollywoodu! 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +7 Princ William i Kate (Foto: AFP) Celebrity Meghan ostavila Kate u sjeni dekolteom i detaljem zbog kojeg javnost misli da je ponovno trudna

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene