'Viđam njih nekoliko'

Ronaldo (između ostalih) ljubi i seksi bivšu missicu?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je prekinuo s prekrasnom Irinom Shayk, Ronaldo se zabavlja kao nikad. Nedavno je izjavio da viđa nekoliko žena. Među njima je i atraktivna Melanie.

Teško je zamijeniti Irinu Shayk. No, Cristiano Ronaldo uspijeva, i pritom se sjajno zabavlja. Nakon glasina da je homoseksualac, stižu nove vijesti o najpopularnijem svjetskom nogometašu, ovaj put ponovno je heteroseksualan.

Pogledaj i ovo showbuzz provokativna misica Proslavile su je veze s nogometašem i sinom bivšeg premijera, a golotinjom je zadržala fokus javnosti na sebi

ŠOKANTNE IZJAVE - Cristiano Ronaldo ima dečka

Naime, The Mirror piše kako je njegova nova ljubav Melanie Martins. I ne, ne radi se o profesorici filozofije, već o bivša Miss Universe. Navodno zbog nje Ronaldo putuje u Maroko. Da je vrijedna putovanja, svjedoči i njezin Instagram profil.

Kakav par! On stvarno zna kako zapaliti internet i prikupiti milijun lajkova

Na njemu Melanie redovito objavljuje svoje golišave fotografije sa egzotičnih lokacija. Nedavno je Ronaldo gostovao u showu Johnatana Rossa, a kada je upitan viđa li nekog posebnog, odgovorio je: 'Nekoliko njih'! Blago Melanie!

 

"Only looking behind we see the walk we did" And yes this is a paradise on earth called Trunk Bay

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene