Petra nije bilo na vidiku

Ponosni Grašini roditelji ne vole se javno eksponirati, ali zbog unučice Albe fotografima su rado pozirali zagrljeni

Zoran i Snježana Grašo Zoran i Snježana Grašo Josko Supic/Cropix 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Zoran i Snježana Grašo Zoran i Snježana Grašo Petar, Zoran i Snježana Grašo Petar, Zoran i Snježana Grašo Snježana Grašo - 1 +0 Zoran i Snježana Grašo Galerija

Roditelji Petra Graše, Zoran i Snježana Grašo, bili su na proslavi krštenja unučice Albe, gdje su zagrljeni pozirali fotografima.

Petar Grašo i Hana Huljić Grašo u Splitu su organizirali veliku proslavu povodom krštenja svoje kćerkice Albe.

Pogledaj i ovo Hana Huljić - 4 Tad se šuškalo Evo kako je Hana ranije ove godine komentirala glasine o drugom djetetu s Grašom: "Ne volim kad se takvo nešto piše"

Na slavlju su se pojavili brojni poznati Hrvati i njihovi najbliži članovi obitelji, a posebno ponosno izgledali su Petrovi roditelji, Zoran i Snježana Grašo.

Baka i djed malene Albe na proslavu su došli skockani i dobro raspoloženi te su zagrljeni pozirali fotografima, a zanimljivo je da fotografi tijekom večeri nisu uspjeli snimiti njihova sina Petra. 

Grašin otac inače je bivši košarkaš i igrao je za klub Jugoplastika, s kojim je 1971. godine došao do titule viceprvaka tadašnjeg Kupa Europe.

U 80-ima je ostvario uspješnu trenersku karijeru, a 90-ih je prešao na ugostiteljstvo i otvorio restoran u Splitu.

Osim sina Petra, Zoran i Snježan imaju i kćer Bugu, koju rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti, ali također ni ona nije propustila proslavu nećakinje Albe.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj i supruga Ana - 1 Joško Čagalj i supruga Ana - 2 Joško Čagalj i supruga Ana - 3 Joško Čagalj i supruga Ana +26 Joško i Ana Čagalj Celebrity Jolina supruga Ana na proslavu krštenja Hanine i Grašine kćeri stigla u seksi haljini s neobičnim izrezima s prednje strane

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan Jandroković Gordan Jandroković i Vladimir Šeks Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 2 +28 Gordan Jandroković i supruga Sonja - 1 Zanimljivosti Svi su primijetili jednu malu promjenu u izgledu Gordana Jandrokovića, uklonio je detalj koji je njegovao posljednjih godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene