Uživaju u odmoru

S luksuzne jahte na večeru u grad: Britanska legenda izvela društvo u dubrovački restoran

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rod Stewart se nakon šetnje otputio na večeru s obitelji u jedan dubrovački restoran.

Britanski glazbenik 75-godišnji Rod Stewart od prvih trenutaka dolaska u Hrvatsku i u Dubrovnik ne krije koliko uživa u gradu zajedno sa svojom 49-godišnjom suprugom Penny Lancaster, sinovima i nekoliko prijatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Preporučila mu Lijepu Našu Britanski glazbenik uplovio u hvarsku luku, s njim je i zgodna članica obitelji koja je porijeklom Hrvatica

Slavna družina prošetala se dubrovačkim ulicama, a nakon toga su se u ležernom izdanju otputili na večeru u jedan od tamošnjih restorana. Rod je za tu priliku odjenuo bijele hlače i prugastu majicu, a sve je začinio šeširom kao modnim detaljem, dok je Penny odabrala kombinezon trendi uzorka i udobne cipele za šetnju, u koju su se otputili s luksuzne jahte na kojoj borave.

Svojim se boravkom u Hrvatskoj zasad još nisu pohvalili na društvenim  mrežama, no vjerujemo kako će se to uskoro promijeniti, s obzirom na to da su oboje aktivni na Instagramu. 

Rod i Penny u braku su od 2007. godine i roditelji su 9-godišnjeg sina Aidena i 14-godišnjeg sina Alistaira. Pjevaču je ona treća supruga, a on još ima šestero djece iz prijašnjih brakova i veza.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +5 Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Celebrity Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene