sasvim drugi čovjek

Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije

Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Getty Images) Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +0 Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Galerija

Matt LeBlanc snimljen je na ulicama Los Angelesa uoči povratka serije "Prijatelji", a mnogi bi se mogli iznenaditi time kako danas izgleda.

Zvijezda "Prijatelja" i američki glumac Matt LeBlanc spreman je vratiti se na set kultne humoristične serije, čije su snimanje njezini obožavatelji jedva dočekali nakon dugog priželjkivanja, ali neki će možda ostati iznenađeni time koliko su se njihove omiljene zvijezde promijenile.

Pogledaj i ovo Matt LeBlanc To mu je bilo najvažnije Joey se nakon "Prijatelja" povukao iz javnosti zbog mračne priče, a odrekao se slave zbog osobe koju i danas krije od svih!

Pogotovo ako je riječ o muškom dijelu ekipe, jer uz Matthewa Perryja koji danas više nije prepoznatljiv, ni 52-godišnji Matt više ne izgleda onako kako ga pamtimo iz najboljih godina.

U to se najbolje možemo uvjeriti ako pogledamo njegove posljednje fotografije snimljene na ulicama Los Angelesa, gdje se sa zaštitnom maskom otputio u trgovinu. Nakupljeni kilogrami, sijeda brada i kosa danas su glavni zaštitni znakovi ostarjelog Matta, koji je svima u pamćenju ostao kao veliki zavodnik Joey Tribiani.

Upravo će mu povratak toj ulozi podebljati račun u banci, baš kao i ostalim glumcima iz serije - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Davidu Schwimmeru i Matthewu Perryju, kojima će biti isplaćen honorar u iznosu od 2,5 do 3 milijuna dolara. Bit će to njihovo prvo okupljanje na malim ekranima od završetka snimanja serije 2004. godine.

Matt je prije godinu dana napustio emisiju BBC-ja "Top Gear" u kojoj se našao u ulozi voditelja od 2016. godine. Kao glavni razlog naveo je kako su ga snimanja previše udaljila od prijatelja i obitelji.

Nakon uloge Joeyja Tribianija u seriji "Prijatelji", koja mu je donijela svjetsku slavu, glumio je i u vlastitoj seriji "Joey", no ona nikada nije doživjela takav uspjeh.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica - 2 Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 3 +0 Boris Rogoznica - 2 Celebrity Od komentiranja nove pjesme Borisa Rogoznice nije se suzdržala čak ni bivša supruga: "Sad znam da sam uspio"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene