Imala posebnu želju

Glumica i pjevačica progovorila o najtežim danima u životu, evo što je bila poručila slavnom suprugu

Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Profimedia) Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Getty Images) Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Profimedia) Rita Wilson i Tom Hanks (Foto: Getty Images) Rita Wilson (Foto: Getty Images) Rita Wilson (Foto: Getty Images) Rita Wilson (Foto: Instagram) +0 Rita Wilson (Foto: Instagram) Galerija

Rita Wilson prije četiri godine se suočila s teškom dijagnozom raka dojke.

Američka pjevačica i glumica Rita Wilson, koju znamo i kao suprugu holivudskog glumca Toma Hanksa odlučila je progovoriti o najtežim danima u svom životu.

Pogledaj i ovo Tom Hanks i Rita Wilson - 2 Predivan par! Unatoč 34 godine braka njihova ljubav jača je no ikada, malim gestama dokazali su da mogu biti uzor mnogima

Naime, danas 62-godišnjoj Riti prije četiri je godine dijagnosticiran rak dojke, no ovih se dana prvi put oglasila na društvenim mrežama na temu ozdravljenja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on

"Kada mi je prije četiri godine dijagnosticiran rak dojke, imala sam toliko različitih misli u glavi. Bojala sam se, bila bezvoljna, razmišljala sam o smrti. Tako da sam imala ozbiljan razgovor sa suprugom, i rekla mu da u slučaju da se nešto dogodi, da želim da bude tužan neko vrijeme. Ali voljela bih i da tulumari i slavi. Ta priča me inspirirala da napišem pjesmu "Throw Me a Party", stoji u Ritinoj objavi na Instagramu. 

Nakon što je saznala dijagnozu, Rita se morala podvrgnuti dvostrukoj mastektomiji. Javnost je za njeno stanje saznala u intervjuu koji je dala za magazin People 2015. godine.

"Proteklog tjedna, sa suprugom koji je uvijek uz mene te uz ljubav i potporu obitelji i prijatelja, podvrgnula sam se dvostrukoj mastektomiji i rekonstrukciji nakon što mi je dijagnosticiran rak dojke. Oporavljam se i što je najvažnije, očekujem potpuni oporavak. Zašto? Zato jer je bolest rano otkrivena, imala odlične liječnike i dobila sam drugo mišljenje", izjavila je tada Rita.

Ona i Tom u braku su od 1998. godine i roditelji su dvojice sinova, 24-godišnjeg Chestera Marlona te 19-godišnjeg Trumana Theodorea. Rita je pomajka i Tomovoj djeci koju je dobio u prvom braku sa Samanthom Lewes, glumcu Colinu Hanksu i spisateljici Elisabeth Hanks.

Rita se doista sjajno oporavila pa tako se ovih dana očekuje i izlazak njenog novog albuma "Halfway to Home".

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Tom i Connor Cruise (Foto: AFP) Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) +7 Nicole Kidman i Tom Cruise (Foto: Profimedia) Celebrity On je totalno opsjednut: Tom Cruise zabranio bivšoj supruzi dolazak na vjenčanje njihovog sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene