Svi su je gledali

U bikiniju s opakim tangicama malo je toga ostavila mašti, obline se uvijek potrudi staviti u prvi plan!

Rita Ora Rita Ora Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 9 Rita Ora - 8 Rita Ora - 7 Rita Ora - 6 Rita Ora - 3 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 +3 Rita Ora - 13 Galerija

Rita Ora ovih dana uživa u Madridu, a paparazzi su je uhvatili u trenucima opuštanja pored bazena.

Pjevačica Rita Ora snimljena je u trenucima opuštanja na odmoru u Madridu, gdje se sunčala pokraj bazena u minijaturnom bikiniju koji malo toga ostavlja mašti.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

31-godišnja Rita se u Madridu družila sa svojim dečkom, redateljem Taikom Waititijem od kojeg se odvaja u rijetkim prilikama, ali i manekenkom Mayom Henry koja je nedavno raskinula zaruke s Liamom Payneom.

Rita je u Madridu nastupila i na jednom događanju luksuznog brenda nakita Cartier, a za što je odabrala ružičastu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak, čime se pohvalila i na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

U posljednje vrijeme pjevačica dodatnu pažnju dobiva zbog ljubavne veze s 15 godina starijim redateljem Taikom Waititijem, koju je svijetu obznanila prošle jeseni i iznenadila obožavatelje. On se 2018. godine razveo od supruge Chelsei Winstanley nakon sedam godina braka, a s kojom ima 8-godišnju kćer Te Hinekahu i 5-godišnju Matewu Kiritapu.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Balotelli i Francesca Monti - 4 Mario Balotelli i Francesca Monti - 2 Mario Balotelli i Francesca Monti - 3 Mario Balotelli i Francesca Monti - 1 +8 Mario Balotelli - 3 Celebrity Zločesti dečko nogometa ljubio je i sinjsku manekenku, a nakon sreće zbog zaruka već je uhvaćen s drugom bujnom ljepoticom!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Sistine Stallone - 2 Sistine Stallone - 1 Sistine Stallone - 3 Sistine i Sophia Stallone s majkom Jennifer +13 Sistine Stallone - 4 Zanimljivosti Kći legendarnog glumca bez grudnjaka prošetala ulicom, ovaj nedostatak primijeti se na prvi pogled

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene