A tek joj je 30

Pjevačicu s burnom ljubavnom prošlosti pitali za bivšeg dečka, ona priznala: "Zaboravila sam i da smo hodali"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora je u novom intervjuu priznala kako je zaboravila da je prije osam godina hodala s Robom Kardashianom.

Iako je tek napunila 30 godina, pjevačica Rita Ora iza sebe ima burnu ljubavnu prošlost, a ni sama se više ne može sjetiti s kim je bila u vezi.

Pogledaj i ovo Rita Ora (Foto: Instagram) U mreži ljubavi Novi par na zvjezdanom nebu? Slavna Kosovarka "preotela" dečka holivudskoj miljenici

Naime, Rita je u intervjuu za The Sunday Times, koji je objavljen proteklog vikenda, priznala kako je zaboravila da je bila u vezi s članom slavne obitelji Kardashian.

"Oh, zaboravila sam na to", izletjelo je pjevačici na pitanje o Robu Kardashianu s kojim je hodala prije osam godina.

"To je bilo jako kratkog vijeka. Bila sam jako mlada. Bilo je odlično i jako, jako zabavno, pretpostavljam. To je sve čega se sjećam", opravdala se.

Ora i Kardashian započeli su vezu u listopadu 2012. godine, a prekinuli su nakon samo dva mjeseca.

Nedugo nakon prekida, Rob je na svojem Instagramu optužio neimenovanu bivšu za preljub, a mnogi su pretpostavili da se radi upravo o Riti, iako nijedno od njih to nije potvrdilo.

Osim s Kardashianom, Ritu se u prošlosti povezivalo s Calvinom Harrisom, Brunom Marsom, Travisom Bakerom, Andrewom Garfieldom i sinom Tommyja Hilfigera, reperom Rickyjem Hilom.

Inače, Ritina popularnost ovih dana značajno opada zbog njezinog razuzdanog rođendanskog tuluma usred karantene, a vjerujemo da će zaboravljanje bivšeg dečka dodatno doprinijeti tome jer ipak se radi o članu omiljene reality obitelji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Profimedia) Michelle Rodriguez Jordan Barrett (Foto: Getty) Michelle Rodriguez Cara Delevingne (Foto: Getty) +0 Michelle Rodriguez (Foto: Getty) Celebrity Malo tko bi rekao da ima 42 godine: Iskoristila trenutak da se presvuče na parkingu kad je mislila da ju nitko ne gleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene