Upozorili ju fanovi

Zaigrala se u fotošopu: Objavila seksi fotku, no nije primijetila pogrešku koja joj se potkrala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora objavila seksi fotografiju i istaknula dekolte u prvi plan, no obožavatelji su zaključili da se malo zaigrala u fotošopu.

Britanska pjevačica, inače porijeklom s Kosova, 29-godišnja Rita Ora odlučila je počastiti svoje obožavatelje na društvenim mrežama vatrenim fotkama na kojima su se u prvom planu našle njezine bujne obline.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Rita je tako malo toga ostavila mašti, no prilikom objavljivanja potkrala joj se jedna greška, koja naravno nije promakla njezinim pratiteljima koji uočavaju i one najsitnije detalje.

Tako se čini da se Rita poslužila fotošopom pri uređivanju spornih fotografija, a to bi se dalo zaključiti prema prikazu prozora u pozadini čija je struktura u potpunosti nepravilnog oblika. No kada je shvatila da joj se potkrala pogreška, odnosno kada je pročitala komentare izbrisala je spornu fotografiju i objavila onu na kojoj je prozor oblika kakvog bi trebao biti. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

"LMFAOOO stvarnno je popravila grešku fotošopa i ponovno objavila fotografiju", "Dobro si napravila kad si popravila zakriveljeni prozor u pozadini", "Je li se ovo dogodilo prvi put?", "Prekrasna si, molim te da ne koristiš fotošop", poručili su joj u komentarima.

Rita na fotografijama pozira bez imalo šminke na licu, u bijelom sportskom grudnjaku i uskim tajicama, a na jednoj zavodljivo plazi jezik.

Pjevačica se često zna prisjetiti svojih korijena i rodnog Kosova pa je nedavno sve iznenadila objavom kojom se prisjetila izbjegličkih dana i poslala poruku kako bi sva djeca svijeta trebala imati sretno i bezbrižno djetinjstvo i da se nikada ne bi trebala tretirati na temelju bilo kakvih razlika.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Celebrity Bila je glasna zagovornica plus-size žena, ali sada šokira drastičnom promjenom imidža kojom se hvali na sva zvona

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene