Istinu znaju samo oni

Rita Ora u veljači je razbjesnila fanove Conora McGregora koketiranjem sa zauzetim borcem

Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Getty Images) Rita Ora i Conor McGregor (Foto: Profimedia) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Conor McGregor (Foto: Profimedia) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Rita Ora (FOTO: Instagram) Rita Ora (Foto: Getty Images) +1 Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Galerija

Rita Ora se od Conora McGregora nije odvajala čitavu večer dodjele BRIT nagrada.

Irski borac od 2008. godine je u skladnoj vezi s Dee Devlin.

Pogledaj i ovo Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Nije praznovjeran Vruće igrice: Evo što Conor McGregor radi uoči svake borbe

Radi se o Conoru McGregoru, UFC zvijezdi koju u Las Vegasu očekuje teška borba protiv Habiba Nurmagomedova.

No osim njegovih borbi koje on sam pretvara u veliki cirkus, medije zanima i njegov privatni život, a ljubav s Dee započela je kada nije imao baš ništa te dok je živio od socijalne pomoći. On je svakodnevno naporno trenirao kao i sada, a ona mu kuhala visokoproteinske obroke, samo u puno skromnijim uvjetima nego danas.

Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Foto: Instagram

No glasni i bahati borac potpuno je svjestan kako svojoj partnerici duguje velik dio uspjeha, jer je uz njega bila i onda kada nitko nije. I zanosna crnka postala je svojevrsna medijska zvijezda nakon što se njezin dečko proslavio, a vrlo je omiljena među Conorovim obožavateljima, upravo zbog ljubavi koju mu pruža, ali i činjenice da je ostala s obje noge čvrsto na zemlji.

Upravo je zato u veljači 2018. godine planetarno popularna pjevačica Rita Ora razbjesnila njegove obožavatelje kada je otvoreno koketirala s borcem na dodjeli BRIT nagrada u Londonu. Plavokosa pjevačica odmah se našla na udaru kritika na društvenim mrežama na kojima su ju nazvali "razaračicom brakova".

Rita Ora i Conor McGregor (Foto: Profimedia) Rita Ora i Conor McGregor (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Povod su bile prisne fotografije koje su u trenu obišle svijet te činjenica da se Rita čitavu večer nije odvajala od Conora, dok Dee nije bilo u blizini. To nije bio prvi put da ju je javnost okrivila za motanje oko oženjenih muškaraca, jer se dugo šuškalo kako je reper Jay-Z upravo s njom varao suprugu Beyonce.

Rita Ora (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Rita Ora (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL)

Conor je dodatno potpalio glasine kada je u jednom noćnom klubu nakon dodjele uzeo mikrofon u ruke te natjerao ostale goste na ovacije upravo u čast Riti, dok je ona nekoliko dana kasnije pokazala dečka, no nije uvjerila javnost da nije imala ništa sa slavnim borcem.

Glasine su se nakon nekoliko dana utišale, a pravu istinu o toj večeri znaju samo njih dvoje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene