Nije praznovjeran

Vruće igrice: Evo što Conor McGregor radi uoči svake borbe

Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) +0 Dee Devlin i Conor McGregor (Foto: Instagram) Galerija

Irski borac Conor McGregor velika je i vrlo iskrena UFC-ova i medijska zvijezda .

Voljeli ga ili ne, irski borac Conor McGregor nije samo UFC-ova, već i medijska zvijezda.

Pogledaj i ovo Road House, Jake Gyllenhaal i Conor McGregor Novi "Road House" Remake kultnog trash filma nije ispunio očekivanja, isplati ga se pogledati jedino zbog Conora McGregora!

Uoči borbe između Conora McGregora i Habiba Nurmagomedova koju možete gledati u izravnom prijenosu na GOL.hr-u u nedjelju od četiri ujutro ili na snimci na Novoj TV u nedjelju u 22.30, mediji su se raspisali i o životnoj priči irskog borca koji je svakako puno veća medijska zvijezda od Nurmagomedova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Conor McGregor Official (@thenotoriousmma) on

Osim što je odličan borac, McGregor je i sam sebi najbolji PR, a s protivnikom ga veže doista veliko neprijateljstvo. Njihovo rivalstvo započelo je još uoči Conorove borbe za naslov u lakoj kategoriji u New Yorku 2016. godine. Tada su se susreli u hodnicima Madison Square Gardena i samo su osobe zadužene za osiguranje spriječile da se već tada ne obračunaju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) on

Habib je zatim jednom prilikom napao Conorovog timskog kolegu Artema Lobova, a onda je glasni Irac u Brooklynu napao autobus u kojem je, među ostalim, bio i Habib koji tada nije hio izaći iz njega. Pritom je stradalo nekoliko drugih boraca čiji su nastupi zbog zadobivenih ozljeda otkazani.

Još dok je McGregor bio prvak, Khabib ga je često nazivao "McChickenom" pa ne čudi što je ovo jedna od najiščekivanijih borbi.

Zbog nje smo se i prisjetili jednog McGregorovog intervjua iz 2015. godine kada je gostovao u poznatom showu Conana O'Briena. Na pitanje voditelja izbjegava li seks prije borbi kao većina boraca, Irac se nasmijao te otkrio kako za njega vrijedi suprotno pravilo te kako se on baš uvijek seksa što je više moguće.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dee Devlin (@deedevlin1) on

"To praznovjerje nije za mene", kratko je otkrio pa se čini kako znamo što će on i njegova višegodišnja djevojka Dee Devlin raditi uoči okršaja za kojeg vjerujemo kako će biti itekako krvav.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene