Pokrenula pravne mjere

Njihov je odnos već godinama vrlo turbulentan: Rihanna tužila vlastitog oca zbog iskorištavanja

Rihanna i tata (Foto: Instagram) Rihanna i tata (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i tata (Foto: Instagram) Rihanna i tata (Foto: Instagram) Rihanna i tata (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) - 1 +0 Rihanna (Foto: Instagram) Galerija

Već je godinama poznato da mlada pjevačica Rihanna ima vrlo turbulentan odnos s ocem Ronaldom.

Slavna pjevačica pokrenula je sudski postupak protiv vlastitog oca.

Pogledaj i ovo Rihanna - 16 Kako se vama sviđa? Rihanna je obožavatelje iznenadila novim imidžem, mnogi se slažu da je ovime nesvjesno pokrenula novi trend!

Već je godinama poznato da mlada barbadoška pjevačica Rihanna ima vrlo kompliciran i turbulentan odnos s ocem Ronaldom, no sada je odlučila pokrenuti i pravne mjere protiv njega zbog iskorištavanja imena njezina biznisa za promoviranje vlastitih interesa.

Naime, pravo ime pjevačice je Robyn Rihanna Fenty, pa se njezina tvrtka logično zove Fenty, a ona njezina oca Fenty Entertainment. Tako je dotični pronašao odličan način kako da profitira na račun kćerina imena, a Rihanna je tužila i dva njegova poslovna partnera, jer ipak je ona prva utemeljila svoju tvrtku s tim nazivom još 2017. godine. Njih trojica lažno su se predstavljali potencijalnim partnerima te tvrdili da je njihova tvrtka povezana s Rihannom i da nastupaju u njezino ime.

Bivši ovisnik tako se često znao predstavljati kao agent slavne kćeri te ugovarati koncerte u njezino ime, zbog čega je pjevačica često imala probleme, no odlučila je svemu stati na kraj. Kad nije išlo na lijep način, pravdu je odlučila potražiti sudskim putem.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Podsjetimo, Rihannini roditelji rastali su se kada je njoj bilo 14 godina, no Ronald je ostao blizak s pjevačicom i njezino dvoje braće. Ipak, u intervjuima je Rihanna često znala isticati kako je bio fizički nasilan prema njezinoj majci, a tu je i njegova višegodišnja borba s ovisnošću o alkoholu i kokainu, zbog koje ga je pjevačica jednom prilikom prijavila u kliniku za odvikavanje kako bi izbjegao zatvor.

2008. godine Ronalda su izbacili s njezine svjetske turneje jer je svima radio probleme kada bi se napio, no 2014. godine dokazao je kako nije ništa naučio iz toga jer je tada izbačen i s njezina Dijamantnog bala, nakon što je pao na crvenom tepihu nakon koje čašice previše.

Iako neko vrijeme nakon spomenutih incidenata Rihanna nije željela imati posla s ocem, svaki bi mu put sve oprostila. Hoće li tako biti i ovaj put, ostaje nam pričekati i vidjeti, jer očito je da dotični neće izvući pouku. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto i Valery Kaufman (Foto: Profimedia) Valery Kaufman (Foto: Instagram) Valery Kaufman (Foto: Instagram) Valery Kaufman (Foto: Instagram) +7 Jared Leto (Foto: Getty Images) Celebrity Nisu mu odoljele: Ovaj slavni frajer zaveo je mnoge ljepotice, a u kolovozu stiže tulumariti u Hrvatsku

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Liam Neeson (Foto: AFP) +1 Ronan Sexton (Foto: Facebook) Celebrity Voljenu suprugu izgubio je 2009. godine, a poznatog glumca sad je zadesila još jedna obiteljska tragedija

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) Jelena Perić (Foto: Instagram) +1 Jelena Perić (Foto: Instagram) Celebrity Kako je "hrvatska Kim Kardashian" izgledala prije 9 godina? Puno drugačije nego danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene