''To ona radi''

Rihanna ponovno slama muška srca: Prekinula vezu s milijarderom, a razlog će vas dobro nasmijati

Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Getty Images) Rihanna (Foto: Instagram) Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Hassan Jameel (Foto: Profimedia) +0 Rihanna (Foto: Getty Images) Galerija

Slavna pjevačica Rihanna dosad je bila u nekoliko ljubavnih veza, no čini se kako joj njezini muškarci brzo dosade.

Poznata pjevačica i slamateljica muških srca Rihanna opet je to učinila. Navodno je ostavila dečka, milijardera Hassana Jameela, nakon veze koju je skrivala od očiju javnosti, i to samo zbog jednog razloga – dosadio joj je.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: Profimedia) Ljubav joj godi Nakon romantičnog odmora s dečkom milijarderom u Italiji, pjevačica izbacila nogu u New Yorku i bacila u trans

Rihanna (Foto: Getty Images) Rihanna (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Rihanna i Hassan bili su zajedno neko vrijeme, bila je to dobra veza, ali sad je gotova. Naravno, Rihanna mu je slomila srce. To je ono što ona radi – slama muška srca. Dosadio joj je. Ponekad joj muškarci jednostavno dosade", otkrio je izvor blizak pjevačici za MediaTakeOut News.

Rihanna je iz nama nepoznatog razloga dobro skrivala vezu sa saudijskim milijarderom, nije objavljivala zajedničke fotografije na društvenim mrežama, pazila je da ne budu snimljeni zajedno, no ipak su prvi put zajedno viđeni prošlog ljeta u Španjolskoj i na Ibizi.

Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Prije Jameela, Rihanna je bila u vezi s Drakeom, Chrisom Brownom, a povezivali su je i s Leonardom Dicaprijem, dok se on prije veze s pjevačicom zabavljao sa supermodelom Naomi Campbell.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene