Leži na milijardama

Bivši dečko mega popularne Rihanne boravi u Hrvatskoj, nasljednik je najbogatije obitelji iz Saudijske Arabije, evo koliko vrijedi

Rihanna i Hassan Jameel Rihanna i Hassan Jameel Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Hassan Jameel - 3 Rihanna i Hassan Jameel - 8 Rihanna i Hassan Jameel - 9 Rihanna i Hassan Jameel - 7 Rihanna i Hassan Jameel - 6 Rihanna i Hassan Jameel - 5 Rihanna i Hassan Jameel - 4 Rihanna i Hassan Jameel - 3 Rihanna i Hassan Jameel - 2 Rihanna i Hassan Jameel - 1 +21 Rihanna - 2 Galerija

Bivši dečko Rihanne Hassan Jameel danas je viđen u Zagrebu, a za dolazak u Hrvatsku imao je poseban povod.

Mate Rimac danas je u Zagrebu predstavio svoje robotaksije, a među uzvanicima je bio i bivši dečko mega popularne pjevačice Rihanne, saudijski biznismen Hassan Mohammed A Jameel.

Rihanna i milijarder započeli su vezu sredinom 2017. godine te su u lipnju iste godine viđeni zajedno na odmoru u Španjolskoj. Javnost je tada saznala za njihovu vezu, a godinu dana kasnije proširile su se glasine da će se par i vjenčati. 

''Ludo je zaljubljena u njega. Vjenčanje je samo pitanje vremena, ona ne može dočekati da je zaprosi'', rekao je izvor za britanske medije tada.

Ipak, 2020. godine par je prekinuo, a razlozi prekida veze nisu poznati niti dan danas.

Milijarder je 2016. bio u kratkoj vezi i s manekenkom Naomi Campbell.

Inače, Hassan Jameel težak je 1,9 milijardi dolara i član je uprave obiteljske firme Abdul Latif Jameel koju je osnovao njegov otac. Njegova obitelj prema Forbesu je najbogatija u Saudijskoj Arabiji, ali i najpopularnija jer su u prošlosti u humanitarne svrhe donirale stotine milijuna dolara.

Kako izgleda, pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Rihanna - 16 Celebrity Rihanna je obožavatelje iznenadila novim imidžem, mnogi se slažu da je ovime nesvjesno pokrenula novi trend!

Pogledaji ovo Rihanna Celebrity Trudna Rihanna u grudnjaku i tangama pokazala raskošne obline, ali i tetovažu koja je inače skrivena od pogleda!

Pogledaji ovo Rihanna - 7 Celebrity Rihanna nakon vijesti kojom je sve iznenadila, u prozirnom outfitu ponosno istaknula poveći trudnički trbuh

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 1 Katy Perry - 4 Katy Perry - 2 Katy Perry - 3 +25 Katy Perry - 5 Celebrity Pa što je ovo? Pojavila se u haljini koja je izazvala podijeljene reakcije, rezovima je pokušala prekriti najbitnije

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Severina i Maja Šuput - 2 +25 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Celebrity Šuput u haljini koja je jedva pokrila ključne dijelove pokorila Slavoniju: "Ma ti si haljini samo dodatak!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene