Zasjela na tron!

"Barbadoška zločesta cura" i službeno je najbogatija glazbenica: ''Nikad nisam mislila da ću zaraditi ovoliko novca''

Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: AFP) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) - 3 Rihanna (FOTO: Getty) Rihanna (FOTO: Getty) +1 Rihanna (Foto: Instagram) Galerija

Rihanna je postala najbogatija glazbenica na svijetu nakon uspjeha njezinog kozmetičkog i modnog carstva "Fenty".

Slavna pjevačica s Barbadosa, Rihanna, službeno je postala najbogatijom glazbenicom na svijetu.

Pogledaj i ovo Rihanna (Foto: Instagram) Obline na izvol'te Proslavila se pjevanjem, ali sada je otkrila da joj poziranje u izazovnim grudnjacima ide još bolje

Forbes lista najbogatijih ljudi upravo ju je svrstala na sami vrh, pa je tako iza sebe ova mlada žena ostavila Madonnu, Beyonce i Celine Dion. 

Rihannino bogatstvo trenutno je procijenjeno na 600 milijuna dolara, a druga na listi je Madonna sa 570 milijuna dolara. Dio novca Rihanna je zaradila svojom glazbom, ali zapravo se većina u njezin džep ulila putem suradnje s francuskim luksuznim brendom LVMH. Također, Rihanna je i sama stvorila uspješno modno i kozmetičko carstvo pod nazivom "Fenty".

Upravo njezin brend žene diljem svijeta obožavaju jer se bazira na inkluzivnosti i nudi jako širok raspon veličina donjeg rublja kao i nijansi pudera i ruževa. 

Rihanna je prvu kozmetiku sa svojim potpisom lansirala prije dvije godine u suradnji s lancem trgovina šminke Sephora, a samo iz te suradnje uspjela je zaraditi 100 milijuna dolara. Njezina linija donjeg rublja pod nazivom "Savage X" također je megapopularna, a i prihvatljiva cijenom. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The @savagexfenty June drop is coming tonight at midnight !! 💛

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

Seksi donje rublje s Rihanninim potpisom privlačno je mnogim ženama jer je cjenovno pristupačnije od rublja Victoria's Secreta, a nudi i veći izbor modela i veličina. 

"Nikada nisam mislila da ću zaraditi ovoliko novca, tako da me ova brojka neće spriječiti u tome da i dalje radim. Definitivno neću zbog te brojke prestati s poslovnim pothvatima. Stvaram iz ljubavi ne iz želje za novcem", rekla je Rihanna. 

Dodala je i kako taj novac nije samo za nju. "Stjecanjem novca širim svoje carstvo, a time nudim i više poslova za druge", zaključila je ova bogata ljepotica. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@savagexfenty savageX.com

Objavu dijeli badgalriri (@badgalriri)

  1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zgodna žena (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: AFP) +3 Julia Roberts (Foto: Getty) Zanimljivosti Prije nego što je postala bajkovita ljubavna priča, ''Zgodna žena'' trebala je imati mnogo mračniji i težak kraj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene