Novi detalji

Prije nego što je postala bajkovita ljubavna priča, ''Zgodna žena'' trebala je imati mnogo mračniji i težak kraj

Julia Roberts, Richard Gere (Foto: Profimedia) Julia Roberts, Richard Gere (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zgodna žena (Foto: Profimedia) Julia Roberts (Foto: Getty) Julia Roberts (Foto: Getty Images) Julia Roberts (Foto: AFP) Julia Roberts (Foto: Getty) Julia Roberts, Richard Gere (Foto: Profimedia) Julia Roberts i Daniel Moder (Foto: AFP) +0 Zgodna žena (Foto: Profimedia) Galerija

Glumica Julia Roberts otkrila je kako je "Zgodna žena" zapravo trebala biti teška i mračna drama.

Romantična komedija "Zgodna žena" iz 1990. postala je megapopularan film koji je zabavio i rasplakao milijune gledatelja diljem svijeta, a kombinacija holivudske miljenice Julie Roberts i šarmera Richarda Gerea zagarantirala je filmu uspjeh. 

Pogledaj i ovo Julia Roberts i Danny Moder - 1 Sve drže u tajnosti Zaljubili su se dok su bili u vezi s drugim partnerima, a njihov brak već je dva desetljeća jedan od najskladnijih!

Priča o prostitutki u koju se zaljubljuje multimilijarder i mijenja joj život postala je jedna od najpoznatijih komedija desetljeća, a njezina zvijezda Julia Roberts sada je odlučila progovoriti o tome kakav je film zapravo trebao biti. 

Na iznenađenje mnogih, "Zgodna žena" imala je mnogo mračniji kraj. Prije no što je redatelj Gary Marshall pretvorio "Zgodnu ženu" u ljubavnu pričicu, film je bio naslovljen "3000", a za ulogu prostitutke na audiciju je došla i danas slavna Patricia Arquette. 

Roberts se za jedan intervju prisjetila kako je originalni kraj trebao biti znatno mračniji i nimalo sretan. 

"Ako se točno sjećam, trebala je to biti scena u kojoj je (Zgodnu ženu) izbacuje iz auta, baca novac na nju i ostavlja je u nekoj prljavoj uličici", rekla je Roberts. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Working on a Saturday 🌸 Happily. #Homecomingtv

Objavu dijeli Julia Roberts (@juliaroberts)

Taj originalni scenarij napisao je J. F. Lewton, no promijenjen je jer su producenti mislili da neće biti dopadljiv publici, koja prije svega želi dobru zabavu. 

Roberts je dobila ulogu u "3000", a Arquette je priznala kako je otišla na audiciju za film, no kada je vidjela tu posljednju tužnu scenu nije više željela sudjelovati u njegovu snimanju. Prema njezinim riječima - slao je pogrešnu poruku. 

"3000" je na kraju napustila i kompanija koja ga je trebala producirati, pa je scenarij preuzeo Disney. I tu je Roberts dobila svoj sretan kraj u "Zgodnoj ženi". 

Ta hit-komedija na kraju je zaradila 178,4 milijuna dolara 1990. godine i time postala četvrti najuspješniji film te godine po zaradi na kinoblagajnama. I to samo u SAD-u!

Uspjeh se prelio i na inozemstvo, pa je zarađeno preko 285 milijuna dolara u svijetu. Inicijalni budžet filma bio je samo 14 milijuna dolara, tako da se radi o okupnoj zaradi od 449 milijuna dolara. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Nielsen, Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Brigitte Nielsen (Foto: Getty Images) Brigitte Nielsen (Foto: Getty Images) +6 Brigitte Nielsen (Foto: Instagram) Celebrity On joj je peti suprug, a s njim je dobila i peto dijete: Bivša manekenka uživa u ljubavi s 15 godina mlađim mužem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene