Sretne vijesti!

Latino zavodnik i 13 godina mlađi suprug čekaju četvrto dijete: "Obožavam velike obitelji"

Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin i Ywan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin i Camila Cabello (Foto: Instagram) Ricky Martin i Jwan Yosef (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin (Foto: Instagram) Ricky Martin i Jwan Yosef (Foto: Getty Images) Ricky Martin (Foto: Getty Images) Ricky Martin (Foto: Getty Images) +0 Ricky Martin (Foto: Instagram) Galerija

Ricky Martin očekuje četvrto dijete.

Latino zavodnik i popularni pjevač, 47-godišnji Ricky Martin obznanio je sretnu vijest da će on i njegov suprug, 35-godišnji Jwan Yosef dobiti četvrto dijete, piše USA Today.

Pogledaj i ovo Gianluca Vacchi (Foto: Instagram) Proslavljeni plejboj Sjećate se njega? Najzgodniji "djedica" milijunaš čeka dijete s 27 godina mlađom djevojkom

Ricky je sretnu vijest podijelio u govoru zahvale za nagradu za zastupanje LGBTQ prava.

"Volim vas svim svojim srcem, inspirirate me svakog dana, vi ste moja snaga. Motivirate me da nastavim s ovim. Divni ste", poručio je pjevač svom suprugu i 11-godišnjim blizancima Matteu i Valentinu, koji su s njim stigli kao pratnja, dok je 8-godišnju kćer Luciju pozdravio u kameru i nazvao ju svjetlom njegova života.

"Usput, moram objaviti da smo trudni, čekamo bebu. Obožavam velike obitelji", izjavio se presretni pjevač.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Ricky Martin 90-ih je godina slovio kao jedan od najpoželjnijih muškaraca za kojim su uzdisale žene diljem svijeta. Svojim glazbenim hitovima osvajao je top-ljestvice, a uz to i srca obožavateljica. Sve do jednog dana, točnije 2010. godine kada je javno priznao da je homoseksualac i slomio sva ta srca.

Ricky i sirijsko-švedski slikar Jwan počeli su hodati 2016. godine, a svoje su zaruke potvrdili u studenom 2017. godine tijekom gostovanja u showu slavne komičarke Ellen Degeneres. Već u siječnju 2018. godine pjevač je potvrdio kako se par u tajnosti vjenčao, a Jwan se brine i o blizancima koje je Rickyju 2008. godine rodila surogat-majka.

Latino zavodnik za kojim su ludjele žene diljem svijeta dugo je skrivao da je gay, a zanimljivo je kako je čak 14 godina bio u turbulentnoj vezi s meksičkom TV zvijezdom Rebeccom de Albom. Kada se 2000. godine počelo spekulirati o njegovoj seksualnosti, glazbenik je sam dodatno potpalio glasine kada je u intervjuu za The Mirror izjavio sljedeće: "Mislim da nikome ne trebam otkrivati jesam li gay ili nisam ili s kim sam spavao, a s kim nisam."

Tek desetljeće kasnije Ricky je javno priznao svoju seksualnu orijentaciju. "S ponosom mogu reći da sam homoseksualac. Vrlo sam sretan što sam to što jesam. Godine u tišini učinile su me samo još snažnijim te pokazale da  prihvaćanje dolazi iznutra. Ta mi je istina dala snage za emocije za koje nisam ni znao da postoje", otkrio je tada.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) +12 Monica Bellucci (Foto: AFP) Zanimljivosti Talijanska seks-bomba san je mnogih muškaraca, a ona ljubi samo jednoga, i to 18 godina mlađeg!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene