Morao je dalje

Reper koji je slavu stekao i vezom s tada maloljetnom milijarderkom napustio Zrće nakon požara: "Ne brinite za mene"

Tyga (Foto: Instagram) Tyga (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Tyga (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner i Tyga (Foto: Instagram) +0 Blac Chyna i Tyga (Foto: Instagram) Galerija

Nastup repera Tyge bio je mjesecima najavljivan kao veliki spektakl na novaljskoj plaži Zrće.

Nastup slavnog repera Tyge bio je zakazan za 15.srpnja na party plaži Zrće na otoku Pagu.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... ŠTO ĆE NAPRAVITI? Blac Chyna ima bizaran plan nakon poroda

Poznati reper i bivši dečko najmlađe milijarderke na svijetu i vlasnice beauty carstva, Kylie Jenner, na Zrću je trebao nastupiti u sklopu popularnog Fresh Island festivala, no njegov je nastup spriječio veliki požar.

Podsjetimo, požar je buknuo sinoć oko pola 2 ujutro u borovoj šumi. Vatrogasci i policija evakuirali su desetak tisuća partijanera, a reper je prenoćio u jednom hotelu u Novalji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T-Raww (@tyga) on

Jutros je napustio Hrvatsku te se zaputio u London u kojem ga čeka nova gaža, no prethodno se javio milijunima obožavatelja na Instagramu, fotografijom na kojoj opušteno sjedi u privatnom avionu te tipka po mobitelu.

"Ne brinite za mene, dobro sam", poručio je reper, a prethodnu fotografiju objavio je upravo iz Hrvatske u kojoj su ga brojni obožavatelji mjesecima nestrpljivo čekali. Na Instagramu se oglasio i reper Not3s. "Nadam se da su svi na sigurnom. Pokušajte ne udisati dim", poručio je.

Što se tiče 29-godišnjeg Tyge, pravim imenom Micheal Ray Stevenson, pažnju medija godinama je plijenio i ljubavnim životom. Prvo je tu bila veza i zaruke s kontroverznom starletom Blac Chynom s kojom ima sina, a zatim višegodišnja veza s reality zvijezdom Kylie Jenner s kojom se počeo viđati dok je ona još bila maloljetna.

Iako se par mjesecima nije odvajao, negirali su da između njih postoji išta više od prijateljstva, da bi s njezinom punoljetnošću napokon priznali ljubav. Nekoliko dana nakon prekida Kylie je na slavnoj Coachelli upoznala sadašnjeg partnera, također repera Travisa Scotta, s kojim je brzo zatrudnjela.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T-Raww (@tyga) on

Da stvar bude zanimljivija, na Coachelli je tada bio i Tyga koji je Travisov nastup gledao iz publike. Nakon toga, repera su viđali u društvu raznih rasnih ljepotica, a nismo stigli saznati je li mu za oko zapela i koja Hrvatica, jer je veliki požar poremetio velike planove.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meadow Walker (Foto: Instagram) Meadow Walker (Foto: Instagram) Paul Walker (Foto: AFP) Paul Walker (Foto: AFP) +2 Paul Walker (Foto: AFP) Celebrity Djevojčica čiji je slavni tata poginuo u stravičnoj nesreći danas gradi karijeru modela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene