Više od 300 tisuća pratitelja

Ne stišavaju se reakcije na nastup djevojke koja je rasplakala cijelu Hrvatsku, a ona je već velika zvijezda na TikToku!

Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Nova TV 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela Anatacha Filimone Kević Zandamela +9 Anatacha Filimone Kević Zandamela Galerija

Anatacha Filimone oduševila je gledatelje showa "Supertalent", a svojim nastupom pohvalila se i na TikToku, gdje je prati više od 300 tisuća ljudi.

Za nezaboravan završetak druge epizode nove sezone showa "Supertalent" pobrinula se 18-godišnja Anatacha Filimone.

Pogledaj i ovo Anatacha Filimone - 1 Zvijezda je rođena! Djevojka iz Drniša čije će ime svi zapamtiti, već joj prognoziraju svjetsku slavu: "Ovo je bolje od originala, savršenstvo!"

Svojom izvedbom pjesme "I'll Never Love Again" iz filma "Zvijezda je rođena" natjerala je suze na oči članovima žirija, publici, ali i ljudima iza kamera, a tužnom životnom pričom rasplakala je cijelu Hrvatsku i mnogi joj na društvenim mrežama već predviđaju pobjedu u showu.

"Nikad mi draže nije bilo da je netko prošao", "Fenomenalna, a tako skromna", "Predivno, posebno, svi smo se naježili, dirnula nas do suza!", "Pobjednica", "Prekrasna mlada djevojka, predivan glas! Zasluženi zlatni gumb!", "Ovo se zove savršenstvo , anđeoski glas, predivna djevojka, nemam riječi", samo su neke od brojnih pozitivnih reakcija na Anatachin nastup.

Mnogi su se u komentarima zahvalili i Martini Tomčić što joj je dala zlatni gumb. Martina nije mogla obuzdati emocije nakon Anatachine izvedbe, te joj je trebalo malo vremena da uspije doći k sebi i komentirati nastup, a nakon što je pritisnula zlatni gumb, poletjela joj je u zagrljaj.

Anatacha se svojim nastupom pohvalila i na TikToku, gdje je prati gotovo 350 tisuća ljudi.

@wtftacha

This was my performance tonight. I'm so happy and proud. It was amazing!!! 😍🤎 supertalent excited tonight performance singing viral fyp

♬ original sound - Tacha

"Ovo je bio moj nastup večeras. Tako sam sretna i ponosna, bilo je nevjerojatno", napisala je, a pet videa koje je objavila sveukupno imaju preko 200 tisuća pregleda.

Osim što pjeva, Anatacha u videima koje objavljuje pratitelje i nasmijava, a lajkovi koje dobiva dovoljno govore o tome koliko joj dobro sve to polazi za rukom.

Podsjetimo, prije nego je izašla na pozornicu, Anatacha je ispričala svoju tešku životnu priču.

"Ja sam umorna što sve moram sama. Moj život u Drnišu nije bio dobar niti kroz djetinjstvo, niti sada. Imala sam mnogo loših trenutaka, bila sam maltretirana u osnovnoj i srednjoj školi, iz razloga što sam druge boje kože i imam drugačiju kosu. Jedino smo moja sestra i ja mulatkinje u mom gradu i mislim da taj grad nije za mene", započela je svoju potresnu ispovijest.

Anatacha dolazi iz nesložne obitelji i s roditeljima nema dobar odnos, ali joj je zato sestra sve na svijetu. Velika joj je želja otići u Mozambik i upoznati svoju obitelj.

"Najteži period u mom životu je bio kad sam s 15 godina saznala da bih trebala ići u dom za nezbrinutu djecu sa svojom sestrom, zato što nismo imali osnovne uvjete za život i moje financijsko stanje nije bilo dobro. Jako mi je žao što nemam dobar odnos s roditeljima, kad vidim drugu djecu kako se slažu sa svojima bude mi žao, ne mislim da se naš odnos može popraviti, ne znam uopće kako bih to odgovorila", priznala je.

"Moja poruka drugim roditeljima je: 'Čuvajte svoju djecu, čuvajte ih, nemojte ih tući jer vam se dijete neće povjeriti u svakom trenutku'", poručila je prije nezaboravnog nastupa na Supertalentu.

Anatacha sada pohađa srednju školu za prehrambenog tehničara i živi u učeničkom domu sa sestrom koja je tri godine mlađa od nje i kaže da joj se život promijenio nabolje. Obožava pjevanje i ples, a kao petogodišnjakinja pridružila se zboru u Drnišu, postavši tako najmlađa članica. Svaki put kad stane na pozornicu ima veliku tremu i strah od mikrofona, ali nastupala je na Domijadi.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov Martina Tomčić Oleg Tatarynov Oleg Tatarynov +10 Oleg Tatarynov Celebrity Kad vidite mišićavog Ukrajinca, bit će vam jasno zašto je Maja zinula, ali potpuno se raspametila tek kad se predstavio, evo i zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene