I to je gotovo

Najbizarniji brak konačno okončan, ona proslavila u izdanju iz kojeg su joj ispadale grudi

Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) +0 Courtney Stodden iChris Sheng (Foto: Profimedia) Galerija

Brak Courtney Stodden i Douga Hutchinsona i službeno je okončan nakon duge dvije godine.

Jedna od najskandaloznijih američkih starleta Courtney Stodden provokativnim je selfijem iz kupaonice proslavila i konačno službeno okončanje braka s glumcem 59-godišnjim Dougom Hutchinsonom.

Pogledaj i ovo Courtney Stodden i Chris Sheng (Foto: Profimedia) Uh Najskandaloznija starleta SAD-a: Nakon veze s vremešnim glumcem, izbacila grudi i zavela poduzetnika

25-godišnja zvijezda reality showova podijelila je na profilu na Instagramu fotografiju koju je snimila u ogledalu javnog toaleta i izbacila bujni dekolte i isplaženi jezik u prvi plan.

"Danas sam službeno razvedena", napisala je kratko uz objavu.

Brak s Dougom sklopila je kada joj je bilo tek 16 godina, a njemu 50, pa nije čudo da su proglašeni jednim od najbizarnijih bračnih parova u svijetu američkog šoubiza.

"Trebalo mi je ovoliko vremena jer sam krivo ispunila papire za zahtjev. Ovo mi je prvi razvod pa su mi za rješavanje papirologije bile potrebne dvije godine. Cijeli taj proces pokidao mi je dušu. Ali i njegovu, još uvijek čuvamo puno ljubavi jedno prema drugome", izjavila je starleta u intervjuu za Fox News u lipnju prošle godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

Prema sporazumu iz brakorazvodne parnice, ona može zadržati sav namještaj i kućanske uređaje, dok je Dougu pripao džip Wrangler iz 2001. godine, policu životnog osiguranja su podijelili napola, a on će dobiti tri kreditne kartice koje su zajedno koristili, prenosi TMZ.

Doug danas živi u Royal Oaku u Michiganu i ima skrbništvo nad njihovim 6-godišnjim talijanskim hrtom Dourtneyjem, koji ga je inspirirao na pisanje knjige za djecu "Dourtney The Dreaming Dog".

Inače, sada bivši supružnici prekinuli su vezu na razdoblje od 9 mjeseci između 2013. i 2014. godine, nakon čega su se pomirili, ali spontani pobačaj koji je Courtney doživjela 2016. godine bio je razlog novog prekida, do kojeg je došlo godinu dana nakon nesretnog slučaja.

Upoznali su se na njegovoj internetskoj radionici za glumu, a kada su započeli vezu, zbog činjenice da je ona tada bila maloljetna i 34 godine mlađa od njega, dobivao je prijetnje smrću, obitelj ga se odrekla, a agent mu je otkazao suradnju.

Zanimljivo je da Courtney i danas Douga naziva svojom srodnom dušom, unatoč tome što se 2017. godine uselila u dom svog 40-godišnjeg menadžera i poduzetnika Chrisa Shenga.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: IN Magazin) Lana Jurčević (Foto: Instagram) +5 Lana Jurčević (Foto: Instagram) Celebrity Nakon brisanja Instagrama i promjene imena, ali i života, oglasila se Lana: "Konačno se događa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene