Ljubav ju promijenila

Slavna pjevačica godinama je šokirala javnost neprimjerenim ponašanjem, no ljubav ju je smirila

Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: AFP) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Miley Cyrus (Foto: AFP) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: AFP) Miley Cyrus (Foto: AFP) Miley Cyrus (Foto: AFP) Miley Cyrus (Foto: AFP) +1 Stella Maxwell, Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Galerija

26-godišnja Miley Cyrus neko je vrijeme šokirala javnost neprimjerenim ponašanjem.

26-godišnja glumica i pjevačica svoj holivudski put započela je kao Disneyjeva zvijezda.

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Voli i žene i muškarce Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

Miley Cyrus postala je planetarno popularna nakon što je dobila ulogu teen zvijezde Hannah Montane, a i u stvarnom životu njegovala je izgled holivudske slatkice. Tako je s vremenom proglašena "teen idolom", a popularnost je podigla i vezom s holivudskim glumcem Liamom Hemsworthom.

Holivudski miljenici slovili su za jedan od najpopularnijih i najslađih parova, a onda se odjednom sve promijenilo.

Miley je drastično promijenila imidž, tekstove pjesama, spotove, ali i ponašanje, te je postala prava butovnica koja se nije svidjela velikom dijelu javnosti. Iako joj za vrijeme te faze nitko nije osporavio talent, o Miley se više pisalo zbog neprimjerenog ponašanja nego zbog novih glazbenih uradaka.

U međuvremenu je prekinula s Liamom, vratila mu zaručnički prsten te se počela viđati s Patrickom Schwarzeneggerom, sinom slavnog Arnolda, a imala je i kratke avanture sa ženama, kao npr. anđelicom Victoria's Secreta Stellom Maxwell, s kojom se često znala ljubiti u javnosti. Miley je većinu tog vremena nosila vrlo golišave kreacije, tulumarila i pušila marihuanu na javnim mjestima, a popularizirala je i slavno twerkanje, koje je izvodila doslovno svugdje.

Sve je počelo kontroverznim i pomalo sramotnim nastupom na dodjeli MTV VMA nagrada 2013. godine, koji je uključivao i pjevača Robina Thickea, s kojim je izvela seksi nastup gotovo gola. Svi ostali skandali uslijedili su nakon toga, a Miley je na krivi način zabavljala javnost sve do trenutka kada je ponovno vratila zaručnički prsten na ruku.

Naime, Liam i ona pomirili su se na dočeku 2016. godine u njegovoj rodnoj Australiji, a njegova ljubav i strpljenje vratili su ju na pravi put. Miley se povukla iz javnosti, počela snimati pjesme kakve su ju nekad proslavile, a posebno je oduševila publiku ljubavnom baladom "Malibu", kojom je Liamu zahvalila za ljubav.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Par se nedavno i vjenčao na intimnoj ceremoniji u svojoj vili, a nekoliko fotografija podijelili su na svojim društvenim profilima. Miley se smirila i kada je riječ o odjevnim kombinacijama, pa one više nisu neukusne i golišave, već elegantne i zanimljive, pa se čini da su ju ljubav i brak itekako promijenili.

I moramo priznati kako nam je stara Miley itekako falila! 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene