Ljubav na odmoru

Romantike im ne fali: Raquel podijelila fotografiju strastvenog poljupca s Rakitićem

Ivan Rakitić sa suprugom tijekom odmora u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Ivan Rakitić sa suprugom tijekom odmora u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić sa suprugom tijekom odmora u Hrvatskoj (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +1 Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) Galerija

Ivan Rakitić i supruga Raquel Mauri uživaju na odmoru u Hrvatskoj.

Hrvatski nogometni reprezentativac i njegova supruga zadnjih dana uživaju u Hrvatskoj.

Pogledaj i ovo Raquel Mauri "Ti i sestra divne" Rakitićeva Raquel pokazala sestru za koju svi misle da je njezina blizanka, pogledajte koliko si nalikuju!

Koliko im je lijepo, Ivan Rakitić i Raquel Mauri pokušavaju dočarati i fotografijama koje objavljuju na društvenim mrežama. Lokacije koje su ovih dana obišli, lijepa Raquel na društvenim je mrežama opisala kao mjesta iz snova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨💎✨ @ivanrakitic ❣️#holidaylove❤️ #🇭🇷modraspilja🇭🇷#lijepahrvatska

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Rakitić i Raquel u Hrvatsku su poveli i njezinu obitelj, pa je tako lijepa supruga našeg nogometaša objavila i fotografiju sa sestrom, a pozirale su u Modroj špilji.

Na istom je mjestu Raquel izmijenila i strastveni poljubac s našim nogometašem, pa i tu fotografiju objavila na Instagramu.

''Holiday Love'', stavila je Raquel u opis.

Par je ovih dana proslavio šestu godišnjicu braka, a romantike im očito ne fali.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) Nina Badrić (Foto: Instagram) +6 Nina Badrić (Foto: Instagram) Celebrity Pogledajte kako to izgleda kad muška ekipa s brodića sretne Ninu Badrić, fenomenalni su!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene