jako cijeni svoju privatnost

Oskarovac se pokušao sakriti od znatiželjnih pogleda dok boravi na našoj obali, uhvaćen je u društvu 13 godina mlađe djevojke

Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: Profimedia) Rami Malek (Getty Images) Rami Malek (Getty Images) +0 Rami Malek (Getty Images) Galerija

Rami Malek i Lucy Boynton su u travnju viđeni u Zagrebu gdje je ona snimala seriju "The Ipcress File", a sada su u Rijeci gdje se premjestio set.

Čini se da oskarovac Rami Malek (40) neće tako skoro napustiti Hrvatsku jer je odlučio biti uz svoju djevojku Lucy Boynton (27) dok snima seriju "The Ipcress File". 

Pogledaj i ovo Rami Malek i Lucy Boynton (Foto: AFP) Znate o kome je riječ? Koga ljubi trenutno najveća zvijezda na svijetu? Znamo i gdje su se upoznali

Kako piše 24sata koji ima njegove fotografije, glumac je trenutno u Rijeci s Lucy te je pokušao prikriti svoj identitet dok je šetao s njom i njezinim kolegama sa seta. Rami je lice prekrio zaštitnom maskom i kapom koju je okrenuo naopako. 

Čitateljica, koja je poslala slike 24sata, rekla je da je odmah uočila Maleka, a i da joj je jedan čovjek potvrdio da ga je vozio u brodici. No glumac ne želi da se išta od toga zna te je otprije poznat po tome što jako drži do svoje privatnosti i nedavno je izbrisao svoje profile na društvenim mrežama. 

Njegova djevojka je ranije snimala u Opatiji, a u travnju su ih fotografirali i u Zagrebu gdje je prvotno bio set mini-serije "The Ipcress File" u kojoj Lucy glumi. 

Inače, par je u rujnu prošle godine uživao u odmoru u Sutivanu na otoku Braču. Boynton i Malek su u vezi su od siječnja 2019. godine i upoznali su se na snimanju filma "Bohemian Rhapsody" u kojem je Malek glumio Freddieja Mercuryja i za tu ulogu dobio Oscara, a Lucy je utjelovila njegovu djevojku Mary Austin.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner Ana Rucner Ana Rucner - 8 Ana Rucner - 1 +0 Ana Rucner - 5 Celebrity Ana Rucner skinula se u badić, pa fotkom izazvala pomutnju na Instagramu, dive joj se i drugi poznati Hrvati

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene