Najiščekivanija revija

Poznati glumac Rade Radolović u glavnoj ulozi modne priče inspirirane talijanskim načinom uživanja

Rade Radolović Rade Radolović Anuscka Mua/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Rade Radolović +0 Rade Radolović Galerija

Najiščekivanija revija u Istri dizajnerice Anje Stehlik ove će se godine prvi put održati ispred Arheološkog muzeja Istra u Puli.

Upravo je Anji pripala čast da svojim eventom upriliči otvaranje ovog monumentalnog renoviranog Arheološkog muzeja koji ove godine slavi 100 godina, dok će se na pisti pojaviti mnoga poznata lica. Revija je zakazana za 8.7 u 21 h, gdje će dizajnerica predstaviti žensku i mušku O'dijelo kolekciju.

Pogledaj i ovo showbuzz Bila je ovo njegova godina Zgodni glumac naše hit-serije priznao da za ljubav uvijek nađe vremena: "Ne gledam na to kao obvezu"

Najavna kampanja simboličnog naziva "La dolce vita“ snimljena je u bajkovitoj Istri, inspirirana talijanskim načinom uživanja u životu. U glavnoj ulozi ovoga se puta našao zgodni glumac Rade Radolović, poznat po ulogama u seriji "Drugo ime ljubavi“ i hit predstavi "Sve o muškarcima“ koji vodi i vlastite radionice savladavanja treme i vještina javnog nastupa, dok je u ženskoj ulozi mlada plesačica Chiara Pisak.

Italija, Fellini, dekadencija, hedonizam, savršeno krojena muška odijela s naglaskom na novu paletu boja i cocktail haljine koje savršeno naglašavaju žensku siluetu dio su ovogodišnje kolekcije. Dizajnerica nas je ponovo začarala raskošnim printevima i aplikacijama na materijalima koji čine razliku i netipičnu eleganciju u svojim haljinama. Obožavateljice Stehlik haljina ove će sezone uživati u njihovim bojama i printu.

Dobivši titulu jedine ženske dizajnerice u Hrvatskoj koja izrađuje personalizirana muška odijela po mjeri s vlastitim brendom O'dijelo, Anja je odlučila napraviti iskorak i prikazati modernizirana savršeno krojena odijela živih boja i dezena.

Ta večer bit će simbioza istarske mode i starorimske povijesti ispred veličanstvenog Arheološkog muzeja gdje će gledatelji moći uživati u pravoj Fellinijevskoj priči mode i ljepote.

Za ovogodišnju kampanju "La dolce vita“ zaslužna je fotografkinja Anushcka koja je fotografijama ispunila viziju dizajnerice i nove kolekcije dok su suorganizatorice ovogodišnjeg Stehlik fashion show-a Antonela Ušić Gotovac i Antonela Ivanović producentice nove modne platforme "Atelier“ koja je objedinila hrvatsku modnu scenu.

"Svakom revijom želim ispričati novu priču mojeg brenda, novu inspiraciju, životnu fazu. Svaka kolekcija upravo je odraz mene i mojih želja. Moja misija nikada nije bila ostaviti trag samo u modi, nego svakom revijom , kampanjom promovirati ljepote Istre i istarskog dizajna, a tako će biti i nadalje“, kaže dizajnerica.ž

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Calvin Harris i Vick Hope - 1 Calvin Harris i Vick Hope - 2 Calvin Harris i Vick Hope - 3 Calvin Harris (Foto: Getty Images) +3 Taylor Swift i Calvin Harris (Foto: AFP) Celebrity Sad mu se u toplesu baca u zagrljaj, a prije desetak godina odbila ga je samo zbog jednog razloga

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling i Brian Austin Green +6 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bujno poprsje istaknula je u rijetkom izlasku, umoran izraz lica posljedica je glasina o njezinu privatnom životu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene