novi imidž

Lewis Hamilton se pohvalio drukčijom frizurom, a reakcija njegove bivše djevojke je svima zapela za oči

Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) Galerija

Lewis Hamilton dobio je niz komplimenata i mnogi su istaknuli da im se sviđa njegov divlji izgled.

Prvak Formule 1 Lewis Hamilton (35) voli modu i mijenjati frizure, a najnovijom je oduševio većinu obožavatelja i bivšu djevojku. 

Pogledaj i ovo Rihanna Jameel (Foto: Profimedia) Nevolje u raju? Ne znamo što je napravio, ali izgleda gadno: Paparazzi uhvatili Rihannu u burnoj svađi s dečkom milijarderom

"Jedan od onih dana", napisao je Lewis pokraj selfija na kojem je pokazao kovrčavu kosu prošaranu pramenovima. Naime, Britanac je raspustio pletenice koje je imao svezane u rep. 

Među onima koje je Hamilton oduševio je bila njegova bivša djevojka, 15 godina starija manekenka Naomi Campbell. "Kakva griva", napisala je i stavila emotikone vatre Naomi koja je ostala s vozačem Formule 1 nakon prekida u odličnim odnosima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just one of them days🦹🏾‍♂️ #grateful

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

"Dečko je postao divljak", "Sviđa mi se tvoja frizura", "Kosa ti je jako narasla", "Trebao bi se više pokazivati s ovakvom frizurom. Predivan si", "Nekako mi se sviđa. Drukčije, ali dobro", "Sviđaju mi se kovrče", "Odlična ti je ta divlja frizura", "Blistaš", komentirali su Lewisovi pratitelji. 

Inače, Hamilton je posebno poznat po svojim vezama s brojnim ljepoticama. Bio je s pjevačicom Nicole Scherzinger, Barbarom Palvin, Winnie Harlow, Kendall Jenner, Rihannom, Nicki Minaj, Ritom Orom i Sofijom Richie. Posljednju u nizu je ljubio seksi, bivšu mehaničarku Zahru Elise. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: Profimedia) +0 Nicole Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Izlazak iz automobila pretvorila je u pravi spektakl zbog haljine koju je nosila, nije istaknula samo dekolte

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene