Fantastično!

Kakva transformacija hrvatske influencerice koju uspoređuju s Kim Kardashian: ''Bravo, pravo si iznenađenje!''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić Jelena Perić +0 Jelena Perić Galerija

Hrvatska influencerica Jelena Perić pokazala je svoje plesno umijeće u prvoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' i oduševila žiri.

Jelena Perić jedna je od natjecateljica showa Ples sa zvijezdama, a već u prvoj emisiji sve je iznenadila svojim plesnim umijećem.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

Blogerica i jedna od naših najuspješnijih influencerica još prije početka showa nije krila uzbuđenje zbog prilike koju je dobila. 

"Za mene je ples odmak od svakodnevnice. Razonoda koja mi diže raspoloženje, samopouzdanje i izvlači svu ženstvenost. Doduše, ne plešem često i to najčešće radim u svoja četiri zida kad me nitko ne vidi", kazala je Jelena za DNEVNIK.HR.

Kao stil u kojem se trenutno najbolje snalazi izdvaja freestyle jer se s ostalim stilovima plesa dosad nije imala priliku upoznati.

"Ali jako se veselim latino plesovima poput sambe, rumbe i paso doblea", istaknula je i dodala kako se sambe istovremeno i najviše pribojava, ali uzda se i u svoje tajne adute.

"Iskreno, mislim da imam osjećaj za ritam i da ću samu sebe iznenaditi pozitivno. Trudit ću se biti najbolja", rekla je.

Ne krije ni kakva su joj očekivanja od showa i plesnog partnera.

"Od samog showa očekujem odličnu zabavu, puno dobrog plesa, super ocjene, realne kritike i što duži prolaz dalje. Od plesnog partnera očekujem dosta strpljenja, da smo kompatibilni i da zna izvući iz mene ono najbolje", rekla nam je Jelena. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula rasplakali Larisu Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović +5 Filip Vidović Celebrity Prve suze u showu, Larisa se nije mogla suzdržati: ''Otac te sigurno gleda od gore, i kako bi rekao, samo polako''

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos otvorila dušu prije povratka na scenu, a član žirija otkrio je detalj o njoj koji ju je iznenadio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene