''Ne želim biti patetična, ali...''

Prve suze u showu, Larisa se nije mogla suzdržati: ''Otac te sigurno gleda od gore, i kako bi rekao, samo polako''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula rasplakali Larisu Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović Filip Vidović +0 Filip Vidović Galerija

Emocije su preplavile žiri, natjecatelje i publiku kada su Filip Vidović i Paula Jeričević plesali u showu "Ples sa zvijezdama", a Larisa Lipovac Navojec suze nije mogla suzdržati.

Članica žirija showa "Ples sa zvijezdama", Larisa Lipovac Navojec, nije mogla suzdržati emocije dok su na plesnom podiju uz pjesmu "Iris" benda Goo Goo Dolls bečki valcer izveli glumac Filip Vidović i Paula Jeričević.

Pogledaj i ovo Filip Vidović - 1 Otvorio dušu Naš glumac otvoreno progovorio o problemu s kojim se bori od osnovne škole, priznao je i što mu je najteže

"Rasplakali ste me. Ne želim biti patetična, ali stvarno ste me dirnuli, vaš ples je savršen, ja sam stvarno oduševljena. Otac te sigurno gleda od gore. Kako je Ivica naš dragi rekao - samo polako", rekla je Larisa dok je brisala suze. Suze nisu mogli suspregnuti ni Filip i Paula, a moglo se primijetiti da je zaplakala i publika. Njihov ples su pohvalili i ostali članovi žirija.

Filipu ovo nije prvi susret s plesom. Ispričao nam je što za njega znači ples općenito, u svakodnevnom životu.

"Ples je za mene jedno sretno, neopterećeno mjesto gdje mogu biti potpuno slobodan i razigran, svoj. To je prostor gdje mogu uzeti pauzu od svakodnevice, jer me ples u potpunosti zaokupi i natjera da budem prisutan u trenutku, samo uz partnericu i glazbu. Koliko god može biti i naporan i frustrirajući (npr. kad ti na treningu nešto nikako ne ide ili ti nije dan), ipak se mozak uspije odmoriti od svih onih drugih stvari, obaveza i misli koje inače ne daju mira", komentirao je Filip u intervjuu za DNEVNIK.hr nedavno.

Filip je inače sin našeg legendarnog glumca Ivice Vidovića, a podijelio je s nama što je najviše naučio što se posla tiče od svoga oca. "Dok sam pripremao jedan ispit na Akademiji nisam se baš dobro osjećao prilikom izvođenja. Znao sam da nešto ne funkcionira, ali nisam znao ni što, ni kako, ni zašto. Sjećam se da mi je u jednom trenutku tata rekao "Samo polako." I to je bilo baš ono što sam tada trebao. Usporiti. To je tako jednostavan, a koristan savjet koji od tada pokušavam primijeniti na sve", kaže glumac.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Domenica Domenica Domenica +11 Domenica Celebrity Domenicin prvi ples nije prošao bez spominjanja Petra Graše i Hane Huljić, sve će vam biti jasno kad čujete pjesmu na koju je plesala!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +7 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos otvorila dušu prije povratka na scenu, a član žirija otkrio je detalj o njoj koji ju je iznenadio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene