Novi izlazak u javnost

Prvi put nakon 2019. godine princeza Charlene pojavila se na prestižnom događanju u društvu supruga Alberta

Princeza Charlene Princeza Charlene Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlene Princeza Charlene i princ Albert Princeza Charlene i princ Albert Princ Albert i princeza Charlene Princeza Charlene od Monaka - 2 Princeza Charlene od Monaka - 3 Princeza Charlene od Monaka - 1 Princeza Charlene, Princ Albert +0 Princeza Charlene, Princ Albert Galerija

Princeza Charlene viđena je na Grand Prixu prvi put s princom Albertom nakon 2019. godine i nakon što se vratila s liječenja.

Princeza Charlene viđena je prvi put na Grand Prixu s princom Albertom nakon 2019. godine i to na natjecanju Formule 1.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka Opa! Procurio sadržaj tajne bilježnice s kraljevskog dvora, najtužniju princezu na svijetu ipak nešto usrećuje: "Nisam to mogao kontrolirati!"

Ovo je prvi put da je par viđen zajedno u javnosti otkako su francuski mediji objavili da princeza prima 10 milijuna funti godišnje da bi se pojavila uz supruga na javnim događanjima.

Dok je hodala rame uz rame s Albertom, par se nije držao za ruke, a Charlene je poljupcima u obraz pozdravila vozače Maxa Verstappena i Sebastiana Vettela.

Fotografije s natjecanja objavio je Daily Mail.

Iako je bila redovita na trkaćim događajima, Charlene je posljednji put prisustvovala Grand Prixu 2019.

Charlene se nedavno vratila u Monako i viđena je prošlog mjeseca sa svojom djecom i suprugom prvi put nakon studenog nakon što je provela vrijeme u ustanovi za liječenje.

Od obitelji je sveukupno bila razdvojena godinu dana, jer je prije toga osam mjeseci boravila u Južnoafričkoj Republici, a sada je dala intervju za monegaške dnevne novine.

"Moje zdravlje je još krhko i ne želim brzati s ničim. Put do oporavka je bio dugačak, težak i jako bolan", izjavila je Charlene za Monaco-Matin.

Prema pisanju vodećih francuskih medija, 64-godišnji Albert navodno je pristao svojoj 44-godišnoj supruzi isplaćivati 12 milijuna eura godišnje kako bi se ponašala u skladu sa svojim kraljevskim dužnostima i pojavljivala se uz njega na važnim javnim događanjima.

Charlene i Albert vjenčali su se 2011. godine i zajedno imaju sedmogodišnje blizance Jacquesa i Gabrielle.

Glasine o bračnim problemima prate ih od samog početka, jer je poznato da se Charlene udala u suzama, nakon što je doznala za Albertovo izvanbračno dijete, a zbog toga je prati nadimak najtužnije princeze na svijetu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Marko Ciboci Marko Ciboci, Filip i Paula Marko Ciboci +19 Marko Ciboci Celebrity Strogi Ciboci finale showa najavio fotkom bez majice: ''Tko je spreman za večeras?''

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry +17 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Harry i Meghan izgubili su još jednu važnu osobu u svom životu, često su je nazivali i Meghaninom sjenom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene