Ponosni otac

Princ William raznježio Britance otkrivši presladak detalj o princezi Charlotte: "Ovo je jako kul"

Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, princ George (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Profimedia) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) +0 Princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Galerija

Princeza Charlotte obožava jednoroge, što je javnosti otkrio njezin otac, princ William.

Odlazak britanske princeze Charlotte u prvi razred osnovne škole izazvao je veliko zanimanje britanske, ali i svjetske javnosti. Fotografije na kojima ju roditelji, princ William i majka vojvotkinja Kate Middleton, ispraćaju u školu obišle su svijet i izazvale brojne simpatije, a neki su detalji nekima malo više zapeli za oko.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. posljedice liječenja Kralja Charlesa usred bitke s rakom snašli novi zdravstveni problemi, sam je otkrio o čemu je riječ

Naime, brojni su primijetili da je Charlotte svoju školsku torbu ukrasila šljokičastim privjeskom u obliku jednoroga, a to nije bio prvi put da je viđena s likom tog popularnog mitološkog bića.

Sve o njezinu oduševljenju jednorozima otkrio je njezin otac, princ William prilikom posjeta dobrotvornoj organizaciji Harcombe House i vatrogascima u Devonu kada je primijetio jednoroga na jednom od dječjih crteža koji su tamo bili izloženi.

"Moja kći također voli jednoroge, obožava ih. Ovo je jako kul", rekao je William.

U posljednjih nekoliko mjeseci Charlotte je s likom jednoroga viđena u nekoliko različitih prigoda, a posljednja je bila njezin prvi dan škole.

Kraljevska palača izdala je službeno priopćenje u kojem je potvrđeno da će Charlotte započeti obrazovanje ove školske godine, a mnoge je zanimalo i kako će se kraljevna zvati s obzirom na svoju titulu - Princeza Charlotte od Cambridgea. Djevojčici je puno ime Charlotte Elizabeth Diana, pa se nagađa da će u školi koristiti svoje prvo ime i naslov svojih roditelja umjesto prezimena. Ako bude tako, u imeniku će biti navedena kao Charlotte Cambridge. Isto prezime nosi i njezin stariji brat George. 

Isto pravilo bilo je primijenjeno i na princa Harryja i Williama, koji su školu pohađali pod prezimenom Wales, titulom svoga oca.

Podsjetimo, elitna škola koju pohađaju George i Charlotte ima iznimno bogat program, pa učenicima nudi učenje više stranih jezika, baleta, glasovira i jahanja.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tess Holliday (Foto: Profimedia) Tess Holliday (Foto: Instagram) Tess Holliday (Foto: Instagram) Tess Holliday (Foto: Instagram) +4 Tess Holliday (Foto: Instagram) Celebrity Plus-size djevojka koja ima milijune sljedbenika na Instagramu razočarala onime što je napravila na pisti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene