Moglo je i bez toga

Plus-size djevojka koja ima milijune sljedbenika na Instagramu razočarala onime što je napravila na pisti

Tess Holliday (Foto: Profimedia) Tess Holliday (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Tess Holliday (Foto: Profimedia) Tess Holliday (Foto: Instagram) Tess Holliday (Foto: Instagram) Tess Holliday (Foto: Instagram) Tess Holliday (Foto: Instagram) Tess Holliday (Foto: Instagram) Tess Holliday (Foto: Instagram) Tess Holliday (Foto: Instagram) +0 Tess Holliday (Foto: Instagram) Galerija

34-godišnja Tess Holiday iz Mississippija karijeru je izgradila na oblinama.

Tess Holliday jedna je od najpoznatijih plus-size modela na svijetu.

34-godišnja djevojka iz američkog Mississippija karijeru je izgradila na oblinama na koje je još donedavno modni svijet gledao kao na nešto jako nepoželjno.

No s pojavom Ashley Graham i ostalih plus-size dama takvi svjetonazori promijenili su se preko noći, a obline su preplavile modne piste, kao i naslovnice. Tess konkretno ima 130 kilograma i tijelo prepuno tetovaža.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E S S H🍒L L I D A Y (@tessholliday) on

Tess je nedavno nosila reviju i na prestižnom New York Fashion Weeku, a angažirala ju je dizajnerica Becca McCharen-Tran, koje se očito jako dojmila količina samopouzdanja koju ima ta Amerikanka s milijunima sljedbenika na Instagramu.

''Što da kažem?! Napokon sam dio Chromat obitelji. Jučer sam prvi put hodala za velikog dizajnera na Tjednu mode u New Yorku. Hvala ti Becca McCharen-Tran, mijenjaš industriju svakom revijom", poručila je Tess na Instagramu, a njome je bila oduševljena i slavna bogatašica Paris Hilton.

Ipak, dio javnosti kritizirao je manekenku zbog onoga što je napravila dok je hodala pistom, a to je da se primila za grudi te ih protresla ispred fotografa. "Imala si priliku predstaviti plus-size, a ti si se odlučila hvatati za grudi i provocirati, baš nisko", poručio joj je jedan od obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E S S H🍒L L I D A Y (@tessholliday) on

Tess ima dosta kritičara, kako to obične ide sa slavom, koji ističu kako ne promovira samopouzdanje i prihvaćanje svih veličina, nego nezdravi način života i pretilost. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) +1 Sarah i Todd Palin (Foto: AFP) Celebrity Slavni par razvodi se poslije 31 godine braka: Više ne mogu živjeti pod istim krovom, ne podnose se!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene