Afere izlaze na vidjelo

Uoči 70. godišnjice braka! Isplivale ružne optužbe na račun princa Phillipa

Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Getty 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) +0 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Galerija

Princ Philip varao je kraljicu s poznatim damama, otkriveno je u novoj knjizi samo nekoliko dana prije njihove 70. godišnjice braka.

Neprestane glasine da je princ Philip imao niz afera tijekom svog braka s kraljicom Elizabetom II., ponovno su se pokrenule u novoj knjizi, samo nekoliko dana prije njihove 70. obljetnice braka. Knjiga, naime, tvrdi da je princ imao romanse s nizom poznatih žena i bliskih prijateljica.

Pogledaj i ovo showbuzz Mudar potez Kraljica Elizabeta izdala poseban zahtjev za ispraćaj muža Philipa, tiče se Williama i Harryja, a neki kažu da to znači samo jedno

Njegove navodne ljubavnice uključuju glumicu Pat Kirkwood, TV voditeljice Katie Boyle i Susan Barrantes, mamu Sarah Ferguson, bivšu ženu svoga sina, princa Andrewa. Knjiga također opisuje i divlje zabave. Nijedna tvrdnja nije dokazana.

Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Foto: Getty

U knjizi "Moj suprug i ja: 70 godina kraljevskog braka", kraljevski nadzornik Ingrid Seward detaljno opisuje uspone i padove odnosa princa i kraljice Elizabethe II. Ali, neki od njegovih kolega odbacuju tvrdnje iz knjige kao neutemeljene. Već ranije kružile su glasine da je princ Philip navodno bio povezan s glumicom Kirkwood. Glasine datiraju još iz 1948. kada je kraljica Elizabeta bila trudna, prenosi Daily Mail.

Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Foto: Getty

Tvrdilo se da se s glumicom upoznao u svlačionici te da su ostali u kontaktu nakon zabave. Prije svoje smrti, Kirkwood je demantirala tvrdnje o njihovoj nedopuštenoj vezi. Knjiga također tvrdi i da je princ Philip imao romansu s prijateljicom i glumicom iz djetinjstva, Hélènom Cordet, koja nikad javno nije objavila tko je otac njene dvoje djece. Glasine su ga povezale i sa spisateljicom Daphne du Maurier te glumicama Merle Oberon i Annom Massey kao i mnogim obiteljskim prijateljicama.

Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Kraljica Elizabeta II. i princ Phillip (Foto: Getty) Foto: Getty

Sarah Bradford jedina je spisateljica koja tvrdi da je princ Phillip uistinu imao mnoge afere. Sarah je još 2004. godine je tvrdila: "Princ od Edinburgha je imao afere, i to mnogo afera, više od jedne". No, princ Philip je još 1992. godine progovorio o glasinama govoreći novinaru: "Jeste li se ikad pokušali sjetiti da se ja, posljednjih 40 godina, nikad nigdje nisam kretao bez pratnje policajaca? "Pa kako bih, dovraga, mogao učiniti takvo nešto?", piše Mirror.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene