istina ili samo izlike?

Šokirali su njegovu obitelj i upropastili jedan rođendan, ali sad tvrde da im to nije bila namjera

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Princ Harry i Meghan Markle navodno nisu planirali objaviti odluku o napuštanju kraljevske obitelji na Instagramu, no na to su ih pritisnuli mediji.

Prošlo je nešto više od godinu dana otkako su princ Harry i Meghan Markle iznenadili javnost, ali i britansku kraljevsku obitelj objavom na Instagramu o napuštanju kraljevskih dužnosti.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Takozvani Megxit dogodio se samo dan prije 38. rođendana Kate Middleton kojoj su Harry i Meghan upropastili slavlje jer je cijela obitelj za njihovu odluku doznala kada i ostatak javnosti, što je i navodno upropastilo i njihove odnose s odbjeglim parom.

No sada izvor iz kraljevskih dvora tvrdi kako nisu planirali tako iznenada i naglo najaviti svoj odlazak te da su se na to odlučili samo jer su doznali da je vijest procurila u medijima.

"Harry je planirao okupiti svojeg oca princa Charlesa, brata princa Williama i baku kraljicu Elizabetu II. kako bi odobrili njegov i Meghanin plan prije nego ga otkriju javnosti. Želio je s njima razgovarati licem u lice jer se bojao da bi drugačije vijest mogla procuriti u medijima. Na kraju se to ipak dogodilo što je dovelo do objave na službenom Sussex Royals Instagramu", kazao je za Vanity Fair kraljevski biograf i povjesničar Robert Lacey.

"Nakon puno mjeseci promišljanja i razgovora, odlučili smo ove godine napraviti tranziciju i započeti novu progresivnu ulogu u ovoj instituciji. Namjeravamo odstupiti kao 'stariji članovi' kraljevske obitelji i raditi na tome da postanemo financijski neovisni, a pritom nastavljamo u potpunosti podržavati Njezino Veličanstvo Kraljicu", napisali su tada na svojem službenom Instagramu.

Nakon napuštanja kraljevstva i selidbe u SAD, mediji su uglavnom krivili Meghan za tu odluku, no ispostavilo se da je sve bila Harryjeva ideja.

"Došao je do trenutka kada je želio drugačiji način života", rekao je izvor blizak princu za strane medije.

No iako su se odrekli titula, nastavili su koristiti svoje kraljevski status kako bi zaradili novac te su u godinu dana ostvarili brojne poslovne pothvate koji su im već donijeli milijune. S Harryjevom obitelji nisu se vidjeli otkako su napustili Veliku Britaniju, a navodno bi se s njima trebali ujediniti na ljeto povodom proslave stotog rođendan njegova djeda princa Philipa i na otkrivanje kipa u čast njegove i Williamove pokojne majke, princeze Diane.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene