Preslatko!

Harry i Meghan objavili novu fotografiju sina kojom su ujedno odali i počast pokojnoj princezi Diani

Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 Afp 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 2 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 3 +0 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 5 Galerija

Princ Harry i Meghan Markle u ponedjeljak su postali roditelji sina Archieja, a sada su na Instagramu objavili fotografiju njegovih nožica i time obilježili Majčin dan.

Princ Harry i Meghan Markle u ponedjeljak su postali roditelji. Vojvotkinja od Sussexa rodila je dječaka Archieja kojeg su javnosti predstavili dva dana kasnije, a kraljevski par sada je oduševio javnost najnovijom fotografijom malenog dječaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Paying tribute to all mothers today - past, present, mothers-to-be, and those lost but forever remembered. We honor and celebrate each and every one of you. Today is Mother’s Day in the United States, Canada, Australia, New Zealand, South Africa, Kenya, Japan, and several countries across Europe. This is the first Mother’s Day for The Duchess of Sussex. Quote from “lands”: my mother was my first country; the first place i ever lived. Photo © SussexRoyal

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Kako bi obilježili Majčin dan, na Instagramu su podijelili preslatku fotografiju njegovih malenih nožica koje Meghan pridržava rukom. Ovom su prilikom na predivan način odali i počast princezi Diani. Naime, pozadini su vidljive potočnice, cvijeće za koje su jednom prilikom iz Kensingtonske palače rekli kako je to bilo njezino omiljeno cvijeće.

Pretpostavlja se da je fotografija snimljena u Frogmore Cottageu, domu Meghan i Harryja, a u samo sat vremena prikupila je više od pola milijuna lajkova. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 3 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 5 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 1 +0 Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa pokazali sina (Foto: AFP) - 4 Celebrity Dva dana nakon rođenja: Meghan Markle i princ Harry pokazali su svoga sina, pogledajte prve fotografije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene