prijateljica progovorila!

Tragično preminula pjevačica nikada se nije oporavila od svoje velike ljubavi, no imala je i vezu o kojoj se malo zna

Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse (Foto: Profimeda) Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: Getty) Amy Winehouse i Blake Fielder-Civil (Foto: AFP) +0 Amy Winehouse (Foto: Getty Images) Galerija

Amy Winehouse nikada se nije oporavila od veze sa Blakeom Fielderom-Civilom, a njezina prijateljica sada je otkrila da su imale nedefiniranu vezu.

Tragično preminula pjevačica Amy Winehouse bila je zbunjena svojom seksualnošću, rekla je njezina bliska prijateljica Catriona Gourlay gotovo 10 godina otkako su pjevačicu pronašli mrtvu. Catriona je bila jedna od najbližih prijateljica pokojne Amy, a njih dvije su imale nedefiniranu vezu, no kao su se voljele.

Pogledaj i ovo Marisa Abela i Eddie Marsan Otkriven i naziv! Jedinstvena i tragična priča nikad prežaljene zvijezde ponovno se našla u središtu pozornosti, a ovi su prizori sve dirnuli

"Kada sam imala 20 godina, već sam dugo bila u vezi s djevojkom i bilo mi je jasno tko sam. Amy mi je pisala poruke dok sam spavala u kojima je govorila kako sam lijepa dok spavam. Naša veza je bila jedinstvena, ali nedefinirana. Jako smo se voljele, no ona je zbog toga bila jako zbunjena", ispričala je Catriona u dokumentarcu koji će se sljedećeg tjedna prikazati na BBC-u.

Prisjetila se i šale koju je Amy u jednom intervjuu rekla za sebe. "Nisam gej dok ne popijem četiri sambuke", rekla je pjevačica onda.

Amy je imala samo 27 godina kada je tragično preminula 23. srpnja 2011. od posljedica trovanja alkoholom. Njezina najpoznatija veza je ona s Blakeom Fielderom-Civilom, tijekom koje su često punili medijske stupce brojnim ispadima.

Zaruke su objavili 2007. godine, no skandali su se samo redali. Mediji su bili prepuni Amynih fotki na kojima je prekrivena modricama, često su se svađali, no svejedno su stali pred oltar nakon nekoliko mjeseci. Sredinom iste godine pjevačica je završila u bolnici jer je uzela mješavinu heroina, kokaina i ekstazija odjednom te su joj morali ispumpati želudac.

Samovoljno je otišla u centar za odvikavanje, gdje je shvatila koliko je toksičan njezin brak s Blakeom. Priznala mu je da ga je prevarila s glumcem Joshom Bowmanom, a čim je prekinula rehabilitaciju, Blake je zatražio razvod. Amy se nikada od toga nije oporavila.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Bruno Petković Celebrity Iva Šarić pokazala goli trbuh 3 mjeseca nakon poroda, pa sve ostavila u nevjerici: "Lažeš da ovako izgledaš!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene