Iznenadna smrt

Prijatelji o smrti 31-godišnjeg glumca: 'Bio je samo čovjek'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svijet showbiznisa i dalje je šokiran iznenadnom smrću Coryja Monteitha, a najteže se s gubitkom nose njegova obitelj, prijatelji i djevojka Lea Michele.

Mnogi će pamtiti talentiranog glumca Coryja Monteitha po ulozi u teen seriji Glee, a oni koji su ga osobno znali znaju ga i kao iznimno dragog i nesebičnog prijatelja.

Pogledaj i ovo showbuzz Coryjeva djevojka Lea je 'histerična i potpuno nesvjesna svega što se dogodilo'

'U ovo tragično vrijeme važno je da ljudi razumiju kako je Cory bio samo čovjek. Za mene je on bio draga, nesebična i iskrena osoba. Sjećam se da je otišao posjetiti djevojčicu koja mu je pisala a bila je smrtno bolesna, htjela je vidjeti set Gleeja. Cory se potrudio sve organizirati i ostvariti želju smrtno bolesnoj djevojčici', ispričao je njegov blizak prijatelj Brook Lander u razgovoru s E! News.

>> Djevojka Coryja Monteitha shrvana – Lea Michele moli za privatnost

'Cory je jednostavo volio davati i usrećivati ljude oko sebe. Uvijek ćemo ga pamtiti zbog toga. Volio je uživati u životu, snowbordati, svirati bubnjeve, igrati igrice, putovati...', nastavlja Brook.

Kanadski glumac isto tako nije skrivao svoju ovisnost, a svoje je iskustvo podijelio s fanovima. 'Bio je potpuno iskren oko svega. Prihvatio je svoju prošlost i počeo se ponašati odgovorno', kaže prijatelj. Na žalost, Cory ipak nije nastavio svoju priču. Nakon nekoliko mjeseci odvikavanja, pronađen je mrtav u hotelu u Vancouveru.

Još se ne zna službeni uzrok smrti, no rezultati autopsije bi se trebali znati već ovaj tjedan. Cory Montheith je imao svega 31. godinu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene