Tužna vijest

Talentirani kazališni redatelj Igor Vuk Torbica preminuo u 33. godini: "Pamtit ćemo ga po snazi i strasti..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatska publika redatelja Igora Vuka Torbicu je obožavala zbog predstave "Priče iz Bečke šume" koju je postavio u kazalištu Gavella te "Hinkermanna", predstave koja je godinama bila hit u regiji.

Talentirani mladi redatelj Igor Vuk Torbica preminuo je u 33 godini u srijedu u Rovinju, javljaju srpski mediji.

"Napustio nas je u 33. godini Igor Vuk Torbica, kazališni reditelj. Rođen u Drvaru, odrastao u Rovinju, školovao se i živio te radio u Beogradu, kao i u mnogim najznačajnijim kazalištima diljem regije. U gradu koji je volio i odabrao, napravio je neke od svojih najboljih predstava, kao i u Zagrebu, Ljubljani, Novom Sadu, Rijeci, Somboru, Bitolju", stoji u priopćenju njegove obitelji i prijatelja, piše RTS. "‘Hinkemann’, ‘Carstvo mraka’, ‘Mizantrop’, ‘Tit Andronik’, ‘Bakhe’, ‘Krvave svadbe’, neki su od naslova po kojima ćemo ga pamtiti. A pamtit ćemo ga i po nečem mnogo većem. Po snazi i strasti da usadi ljubav prema kazalištu i životu, u srca svih nas koji smo ga upoznali", dodali su.

Hrvatska publika redatelja je obožavala zbog predstave "Priče iz Bečke šume" koju je postavio u kazalištu Gavella te "Hinkermanna", predstave koja je godinama bila hit u regiji. Datum i mjesto posljednjeg ispraćaja bit će objavljeni naknadno.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +4 Ivana Vida (Foto: Instagram) Celebrity Ivana Vida priznala je posjete kirurgu, a evo kako je izgledala prije samo šest godina - promjena je drastična!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene