Poznata je po ulogama čudnih žena

Preminula je glumica koja se proslavila u seriji ''Seks i grad'', tužne vijesti obznanila je njena obitelj

Frances Sternhagen - 5 Frances Sternhagen - 5 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Frances Sternhagen - 6 Frances Sternhagen - 5 Frances Sternhagen - 7 Frances Sternhagen - 4 Frances Sternhagen - 1 Frances Sternhagen - 2 +0 Frances Sternhagen - 3 Galerija

Preminula je Frances Sternhagen, glumica koja je utjeloila Bunny MacDougal u ''Seksu i gradu''.

Glumica Frances Sternhagen koja je mnogima poznata po ulozi u ''Seksu i gradu'' preminula je u 93. godini.

Slavna glumica preminula je prirodnom smrću u svom domu u New Yorku, a njezina obitelj objavila je izjavu u kojoj su potvrdili ovu informaciju.

''Nastavljamo biti inspirirani njezinom ljubavlju i životom'', kratko su napisali.

Frances je dvostruka dobitnica nagrade Tony, a televizijskoj publici je poznata i po ulozi u popularnoj seriji "Seks i grad" u kojoj je u dvije sezone glumila Bunny MacDougal, nepodnošljivu svekrve Charlotte York koju u seriji glumi Kristin Davis.

Gledatelji je pamte i po NBC-ovoj seriji "Kafić uzdravlje" u kojoj je glumila Esther Clavin, a za izvedbu Bunny i Ester bila je nominirana za nagradu Emmy.

Sternhagen je tijekom svoje karijere utjelovila likove koji su imali moćan stav i odvažnost, a posebno je uživala u interpretaciji likova koji su bili čudni i ekscentrični.

''Moram reći da je zabavno glumiti te snobovske starije dame. Uvijek je zabavnije biti odvratan. Poznavala sam takve žene i mogu ih imitirati, pretpostavljam'', rekla je 2002. godine ta Los Angeles Times.

Od 1956. do 1991. bila je u braku s Thomasom A. Carlinom, a zajedno su dobili čak šestoro djece, Paula, Amandu, Tonyja, Sarah, Petera i Johna.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Majka Nine Badrić Nina Mama Nine Badrić Nina i Mila Badrić - 2 Nina i Mila Badrić - 4 +25 Nina Badrić - 1 Celebrity Nina Badrić objavila je fotografiju svoje važne osobe pa joj poručila: ''Da si mi što duže blizu...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica s majkom - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 Alka Vuica - 5 +18 Alka Vuica - 4 Celebrity Alka Vuica podijelila je pretužnu vijest: ''Noćas je zaspala moja majčica, moja srodna duša...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene