Glumila i u Smogovcima

Naša cijenjena glumica Sanda Langerholz preminula u 91. godini, bila je zvijezda kultnog mjuzikla

Sanda Langerholz Sanda Langerholz Arhiva/Cropix 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sanda Langerholz Sanda Langerholz Sanda Langerholz +0 Sanda Langerholz Galerija

Glumica Sanda Langerholz preminula je u 91. godini.

Naša proslavljena glumica i pjevačica Sanda Langerholz preminula je u 91. godini, prenosi Jutarnji list.

Sanda se proslavila svojom ulogom u mjuziklu "Jalta, Jalta", a glumila je i u brojnim filmovima kao što su "Zlatne godine", "Sasvim malo skretanje", "Ispod crte", a gledatelji je pamte i kao Nininu mamu iz kultnih "Smogovaca", u kojima je glumila od 1983. do 1996. godine.

U glumu se zaljubila još kao petogodišnja djevojčica kada je imala svoj prvi nastup u Daruvaru, no unatoč i više nego uspješnoj karijeri u nekoliko je navrata izjavila kako sebe ne doživljava kao zvijezdu.

Sanda je od 1955. bila udana za Angela Miladinova, koji je tragično preminuo 1995. godine, a s kojim je dobila sinove Ivana i Kirila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin Filip i Paula Tonković +25 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 Celebrity Paula nakon pobjede u "Plesu sa zvijezdama" podijelila još jednu radosnu vijest: "Ostavljam sliku za uspomenu!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger - 1 Nicole Scherzinger - 3 Nicole Scherzinger - 2 Nicole Scherzinger - 5 +21 Nicole Scherzinger - 1 Celebrity S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene