Velika tragedija

Samo nekoliko mjeseci od razvoda preminula bivša supruga legendarnog rokera, obitelj je u šoku

Bruce Dickinson (Foto: Profimedia) Bruce Dickinson (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Dickinson (Foto: Profimedia) Bruce Dickinson (Foto: Getty Images) Bruce Dickinson (Foto: Getty Images) Bruce Dickinson (Foto: Getty Images) +0 Bruce Dickinson (Foto: Getty Images) Galerija

Paddy Bowden i Bruce Dickinson rastali su se u studenom prošle godine nakon 29 godina braka. Njezino tijelo pronašli su u kući u Londonu.

Bivšu suprugu pjevača Iron Maidena, Brucea Dickinsona, pronašli su mrtvu u njezinom domu u Londonu, piše Daily Mail. Paddy Bowden i Bruce Dickinson rastali su se u studenom prošle godine nakon 29 godina braka.

Pogledaj i ovo Bruce Dickinson - 1 Stiže i u Zagreb Bruce Dickinson nakon 29 godina održao koncert u Sarajevu, a snimljen je dok je na Baščaršiji uživao s partnericom

Objavom razvoda šokirali su brojne obožavatelje, a procjenjivalo se kako će ih rastava koštati čak 90 milijuna funti.

"Ovo je grozna tragedija koja se vodi kao tragična nesreća. Naša djeca Austin, Griffin i Kia su u šoku. Iz poštovanja prema Paddy nećemo dalje komentirati njezinu smrt", napisao je u službenoj izjavi Dickinson te je istaknuo kako je ovo vrlo teško vrijeme za njegovu obitelj.

Hitna pomoć zaprimila je dojavu kako je jednoj osobi pozlilo, a na mjestu događaja proglasili su je mrtvom. Uzrok smrti nisu definirali.

Pjevač benda Iron Maiden trenutačno sa svojom djevojkom Leanom Dolci živi u Parizu. Nekoliko godina prije razvoda od Paddy pjevač je imao rak grla, a u svojoj je autobiografiji pisao o tome kako se upravo ona brinula o njemu. Dickinson je devet tjedana proveo na kemoterapiji te je bio 33 puta na zračenju, nakon čega se rak povukao.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) +1 Matthew Perry (Foto: Getty) Celebrity Posrnuli glumac traži ljubav preko interneta nakon prekida s 21 godinu mlađom djevojkom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene