Premijera 'Doktore'

VIDEO Fatalni muškarac: Ovako izgleda kada je Andrea smrtno zaljubljena!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Grupa Magazin predstavlja novi video spot za pjesmu 'Doktore'. Andrea Šušnjara nikad nije izgledala izazovnije! Pogledajte i sami!

Popularna grupa Magazin objavia je novi spot za pjesmu 'Doktore'. Čak i ako niste ljubitelj pop glazbe, spot vrijedi pogledati jer Andrea Šušnjara izgleda sjajno.

Pogledaj i ovo showbuzz ''Istina je...'' Andrea Šušnjara uklonila sve fotke s dečkom s društvenih mreža, pa poslije raznih šuškanja objasnila što točno stoji iza toga!

VIDEO Šušnjara se pretvorila u pravu provokatoricu: 'Mama je rekla da može!'

U spotu ima nekoliko škakljivih scena koje je Andrea odradila krajnje profesionalno, a o tome je rekla: 'Imam jedan dio gdje je malo jedna šokovita kombinacija ha ha, ali dobro, opet nisam gola. Je malo provokativno, mora biti, nažalost, ali sve u svemu uredno je, mama je rekla da može'.

A Andrea se na snimanju spota ekipi inMagazina otkrila i kako je na provokativne scene reagirao njezin dugogodišnji dečko Domagoj. 'On taj period dok smo snimali te škakljive scene nije bio na setu, nešto je morao otići hitno, ha ha', našalila se Šušnjara. Kako izgleda sam spot i kakva je Andrea kada je smrtno zaljubljena, pogledajte u videu! :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene