Ganuli su sve

Predivna gesta: Poznati Hrvati razveselili osoblje i bolesnike u zagrebačkim bolnicama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mario Kovač, Ivana Husar, Borko Perić, Filip Detelić i brojni drugi poznati Hrvati maskirali su se u omiljene božićne likove i junake iz crtića i pred trima bolnicama u Zagrebu pjevali i dijelili kolače.

Brojni poznati Hrvati na Božić su samoinicijativno odlučili pjesmom i kolačima razveseliti pacijente i osoblje u tri zagrebačke bolnice.

Pogledaj i ovo Filip Detelić i Igor Mešin "Zašto si ga...?" Pogledajte kako je novi voditelj našeg hit-showa uspio zbuniti Igora Mešina: "Ovo sigurno nije bio najbolji trenutak večeri!"

Maskirani u omiljene božićne likove i popularne junake iz crtića, prvo su posjetili Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, zatim su se preselili pred Kliniku za infektologiju "Fran Mihaljević", a svoju veselu rutu završili su pred hrvatskom covid bolnicom u Dubravi.

"Ovo nije neka bizarna banda iz Ratnika podzemlja već prijatelji Tvornice lutaka u posjetu djeci po bolnicama: Klaićeva, Zarazna, Dubrava", napisao je na svojem Facebook profilu redatelj i glumac Mario Kovač uz video vesele ekipe.

Predivnom gestom ganuli su osoblje i pacijente koji su im mahali s prozora i snimali ih

U maskiranoj družini, osim Kovača, bili su i pjevačica Ivana Husar, glumci Borko Perić i Filip Detelić, filmski redatelj Igor Šeregi te još mnogi drugia kakva je bila atmosfera, najbolje prikazuju fotke koje možete pogledati u galeriji. 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina +0 Severina - 1 Celebrity Severinino božićno izdanje morate vidjeti, a riječi sina Aleksandra koje joj je uputio teško da vas neće raznježiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene