Skretanje s važnijih tema

Glumice o preimenovanju Trga maršala Tita: "To je notorna glupost!"

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Sandra Lončarić smatra kako je preimenovanje "Trga Maršala Tita" totalna glupost i kako bi se trebalo baviti važnijim stvarima. Bojana Gregorić Vejzović nešto je blaža u ocjeni!

Trg Maršala Tita će se, čini se, preimenovati. Prijedlog je  Milana Bandića da se trg preimenuje u Trg Republike Hrvatske. Odluka je izazvala oduševljenje pojedinih političkih struja, dok su neki drugi potpuno razočarani. Zanimalo nas je što o toj temi i promjeni misle domaće glumice, koje smo sreli na predstavljanju projekta Zadovoljna akademija portala Zadovoljna.hr i koje su za DNEVNIK.hr prokomentirale temu.

Pogledaj i ovo showbuzz 'Zadovoljna akademija' Snažne i slavne dame poručile: "Nikad ne treba odustati! Ljubav je nevjerojatan pokretač!"

"Znate što, povijest se ne može izbrisati, ima razne strane medalja. Ja bih prepustila da se poviješću bave povjesničari, a ja ću svejedno i dalje najviše voljeti taj trg, upravo iz razloga što je tamo i kazalište u kojem sam svoje prve kazališne korake napravila", rekla je Bojana Gregorić Vejzović.

Nešto oštrija u ocjeni bila je Sandra Lončarić, koja smatra da se radi o totalnoj gluposti. "Mislim da je to totalna glupost i nemam nikakvu alternativu kako bi se trg trebao zvati. Mislim da bi se i dalje trebao zvati tako i mislim da je to notorna glupost. Radimo probleme oko nekih stvari, mislim da se skreće tema s nekih puno važnijih stvari", zaključila je zgodna glumica.

Ksenija Pajić kaže nam da ni sama ne zna što bi o temi mislila. "Nemam, zasada, ne znam hoće li se nešto dalje razviti iz toga, jesu li to neke posljedice ili nisu, hoće li se zaboraviti za dva dana kao da ništa nije bilo, ne znam, valjda oni koji to rade znaju zašto to rade, a ja ne znam", smatra Pajić i dodaje kako se na toj temi nije previše zadržala.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene