Još malo reklame

Instagram influencerica čije obline ostavljaju bez daha došla u Split pa dobro "zaružila" na Ultri

Eden Levine (Foto: Instagram) Eden Levine (Foto: Instagram) instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Eden Levine (Foto: Instagram) Eden Levine (Foto: Instagram) Eden Levine (Foto: Instagram) Eden Levine (Foto: Instagram) Eden Levine (Foto: Instagram) Eden Levine (Foto: Instagram) Eden Levine (Foto: Instagram) Eden Levine (Foto: Instagram) Eden Levine (Foto: Instagram) +0 Eden Levine (Foto: Instagram) Galerija

Eden Levine, influencerica bujnih oblina stigla je u Split i neplanirano završila na Ultri.

Instagramuša veličanstvenih oblina Eden Levine stigla je u Split. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Rade planove Jedan od najpopularnijih domaćih parova seli se iz Zagreba nakon rođenja drugog djeteta?

Nakon glumaca i pjevača, došao je red i na influencere da malo reklamiraju Hrvatsku kao pravi turistički raj. Eden je tako stigla u Split i neplanirano završila na Ultri, gdje se odlično zabavila. 

Porijeklom iz Salvadora, ova bujna ljepotica pohvalila se na Instagramu pred svojih 1,7 milijuna pratitelja i obožavatelja da je "upravo sletjela u Hrvatsku". 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Touched down in #croatia. Any suggestions on what to do here? 😀 #split #splitcroatia #croatia @edenstravelblog _ Bikini @amiclubwear

Objavu dijeli Eden Levine (@eden__levine)

Potražila je savjet svojih fanova što da radi u Splitu pa su joj oni otkrili da se ondje trenutno održava festival Ultra. Potom ih je zamolila i da joj pomognu nabaviti ulaznice. "Nismo imale pojma da je Ultra ovaj vikend, ali sad očito moramo ići", rekla je u Instagram Storyju.

Do ulaznica nije došla, ali je, kako se kasnije pohvalila na društvenim mrežama, uspjela nabaviti propusnicu za izvođače.

Čitavu večer zabavljala se na splitskom Parku mladeži u minijaturnom bijelom topiću, i to tik uz pozornicu. Sudeći prema InstaStoryjima - odlično se provela. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Back in US soil after having a blast with @daysofsummercruise in the Bahamas. Waters so clear I didn’t wanna leave 😢 @daysofsummercruise

Objavu dijeli Eden Levine (@eden__levine)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Yovanna Ventura i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) +5 Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Celebrity Bivša djevojka slavnog pjevača na plaži podsjetila zašto je u njoj tražio utjehu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene