naravno da im je odgovorila

Influencericu iz susjedstva napali iz bizarnog razloga, dežurni dušebrižnici u komentarima riječi nisu birali

Ilda Humić - 15 Ilda Humić - 15 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Ilda Humić - 19 Ilda Humić - 14 Ilda Humić - 12 Ilda Humić - 11 Ilda Humić - 2 Ilda Humić - 1 Ilda Humić - 3 Ilda Humić - 4 Ilda Humić - 5 Ilda Humić - 6 +8 Ilda Humić - 7 Galerija

Poznata bosanskohercegovačka influencerica Ilda Humić jedno dijete nije povela na odmor, pa su se u komentarima brzo našli dežurni dušebrižnici.

Poznata bosanskohercegovačka influencerica Ilda Humić nedavno je rodila četvrto dijete, a ovih se dana s obitelji uputila na more.

No na odmor nije povela svog trogodišnjeg sina Isaka, čime je dala povoda svojim pratiteljima za osuđujuće komentare, prenosi Nova.rs.

Ilda je objasnila kako jednostavno nije bilo mjesta u automobilu te da se on svakako ne bi sjećao tog odmora. Istaknula je i da dječak skida pelene, što joj izaziva anksioznost.

Njezina obrazloženja nisu bila dovoljna za njezine pratitelje koji su je počeli kritizirati, a situacija je postala još gora nakon što je Ilda na društvenim mrežama odgovorila svima koji su joj prigovorili.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

"Odbacila si jedno svoje dijete zbog mora, ostavila ga da se kupa u žabokrečini i još se hvališ time. Sve to što si rekla možeš samo reći svom odrazu u ogledalu", bio je jedan od komentara na X-u.

"Ilda Humić rodila četvero djece i Isaka ostavila kući, nije ga vodila na more jer skida pelene... Također ga nije vodila u Njemačku... Puklo bi mi srce da jedno ostavim kod kuće, a druga idu sa mnom. Najgora osoba", poručili su joj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilda Humic (@ilda_humic)

No u moru negativnih komentara na svu sreću bili su i oni koji su Ildu potpuno razumjeli. 

"Svi roditelji koje znam, a koji imaju više od dvoje djece, ne vode nikada svu djecu kada nekamo idu", jedan je od komentara.

Inače, Ilda je s obitelji stigla u Hrvatsku, a na društvenim je mrežama otkrila da su bili na Pagu i u Zadru.

  Pogledaji ovo Meri Goldašić - 3 Celebrity Zvijezda MasterChefa pokazala kako stvarno izgleda u badiću pa poslala važnu poruku: ''Celulit i strije su normalni!''

Pogledaji ovo Sonja Kovač Celebrity Sonja Kovač napokon otkrila kako je nazvala kćerkicu, svi su oduševljeni originalnim imenom!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Daniela i Nenad Gračan - 3 Daniela i Nenad Gračan - 5 Daniela i Nenad Gračan - 6 Daniela i Nenad Gračan - 2 +21 Daniela i Nenad Gračan - 4 Celebrity Hrvatica koja je bila kraljica svijeta i njezin suprug obnovili su zavjete nakon 25 godina braka

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom +27 Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Celebrity Nives Ivanišević podijelila je tužno sjećanje na svoju mamu: ''Već četiri godine bez nje...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene