Teško joj je

Nives Ivanišević podijelila je tužno sjećanje na svoju mamu: ''Već četiri godine bez nje...''

Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 2 Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Goran i Nives Ivanišević sa sinom Oliverom Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 +21 Nives Ivanišević Galerija

Nives Ivanišević prije četiri godine ostala je bez majke, a svako malo sjeti je se na društvenim mrežama.

Radijska voditeljica Nives Ivanišević prisjetila se svoje pokojne majke Vesne.

Na Instagramu je objavila njezinu fotografiju na kojoj se mama Vesna ljuljala u dvorištu pa napisala nekoliko tužnih riječi.

"Anđeo, naš... Četiri godine bez nje, uf...", napisala je.

Nives je bez majke ostala u srpnju 2020. godine i često je se prisjeća na društvenim mrežama.

Inače, radijska voditeljica u sretnom je braku s našim proslavljenim tenisačem Goranom Ivaniševićem. Par se vjenčao 2017. u tajnosti, a godinu dana kasnije dobili su sina Olivera. Nives je Oliver jedino dijete, a Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima još kćer Amber i sina Emanuela s kojima posljednjih mjeseci vodi sudsku bitku.

Pogledaji ovo Nives Ivanišević - 4 Celebrity Naša lijepa voditeljica otkrila je da se i sama bori s osjećajem koji muči sve više ljudi, o ovim stvarima rijetko govori!

Pogledaji ovo Nives Ivanišević - 1 Celebrity Nives Ivanišević otkrila je gdje ona i Goran provode zimski odmor, pohvalila se i svojim postignućem!

Pogledaji ovo Nives Ivanišević Celebrity Nives Ivanišević pokazala čime ju je iznenadio sinčić Oliver, na ovo je baš teško ostati imun: "Pa radit ću ih svaki dan!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol i sestra Franka - 1 Joško Gvardiol - 2 Joško i Franka Gvardiol Joško Gvardiol i sestre - 1 +28 Joško Gvardiol i sestre - 2 Celebrity Joško Gvardiol na ljetovanju je u Hrvatskoj nakon Eura, a sad je pozirao sa starijom sestrom i otkrio gdje se nalaze!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović - 7 Bojana Gregorić Vejzović - 8 Bojana Gregorić Vejzović - 9 Bojana Gregorić Vejzović - 1 +24 Bojana Gregorić Vejzović - 2 Celebrity Bojana Gregorić Vejzović zaplesala je sa zgodnim sinom jednim posebnim povodom: ''Pamtit će ovo i oni, a i mi''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene