Čeka ga doživotni zatvor?

Na vidjelo izašle gole fotografije nekad cijenjenog producenta koji je optužen za seksualno zlostavljanje

Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) afp 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Harvey Weinstein (Foto: AFP) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) Harvey Weinstein: (Foto: Getty Images) +0 Harvey Weinstein i Gwyneth Paltrow (Foto: AFP) Galerija

Porotnicima na suđenju Harveyja Weinsteina u utorak su pokazane fotografije na kojima je bivši holivudski producent gol, usprkos protivljenju njegovih odvjetnika.

Sudski ilustrator kojega je angažirao Reuters vidio je nekoliko fotografija Harveyja Weinsteina u trenutku kad su proslijeđene poroti te je nacrtao nekoliko crteža za novinsku agenciju.

Pogledaj i ovo Adrien Brody i Halle Berry Živi mirnim životom Upisao se u povijest pa samo nestao iz javnosti, jedino su ga paparazzi uspjeli uhvatiti u trenucima kad to nije očekivao

Tužitelji nisu rekli zašto su fotografije pokazane u sudnici niti koliko ih je.

Weinstein nije odgovorio novinarima o tome što misli o tome da porota vidi njegove gole fotografije. No njegova odvjetnica Donna Rotunno napisala je u e-mailu da su fotografije pokazane iz jedinog razloga, a to je da posrame gospodina Weinsteina.

Jessica Mann, žena koja je Weinsteina optužila za silovanje, prošli je tjedan svjedočila o izgledu Weinsteinova golog tijela. Weinstein (67) izjavio je da se ne osjeća krivim u optužbama da je napastovao Mann i drugu ženu, Mimi Haleyi.

Ako bude osuđen za jedan od najgorih zločina, predatorsko seksualno napastovanje, čeka ga doživotni zatvor.

Mann je svjedočila u petak rekavši da Weinstein nije imao testise te joj je djelovao deformirano ili dvospolno kad ga je prvi put vidjela.

Suđenje je krucijalna priča za pokret #MeToo.

Od 2017. više od 80 žena optužilo je Weinsteina za seksualna nedjela, što je pokrenulo pokret #MeToo u kojemu žene iznose javne optužbe protiv moćnih ljudi u poslovnom svijetu te svijetu zabave i politike.

Weinstein, koji je izmijenio neovisnu filmsku industriju kritički hvaljenim filmovima poput "Engleskog pacijenta" i "Zaljubljenog Shakespearea", osporio je optužbe i rekao da su seksualni susreti bili s pristankom.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Cody Simspon (Foto: Screenshot) Cody Simpson i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) +1 Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Celebrity Može li bizarnije? U prozirnom donjem rublju šišala kosu svom mlađahnom dečku, većina se zgraža

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene