Izljev ljubavi na zabavi

Poljubac koji je uzdrmao svijet slavnih - Hoće li mu Jen oprostiti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Justin Theroux ima jednu od najpoželjnijih zaručnica na svijetu - Jennifer Aniston, no to ga ne sprječava da poljupce dijeli i ostalim ženama.

Justin Theroux (42) je zagrljajem i poljupcima 'počastio' svoju dugogodišnju prijateljicu te ujedno i suprugu legendarnog Stinga - 59-godišnju Trudie Styler.

Ovaj romantični prijateljski izljev ljubavi dogodio se proteklog tjedna na zabavi u Cavallo Pointu, San Francisco, koju je glumac Robert Downey Jr organizirao povodom proslave 40. rođendana njegove supruge Susan.

Pogledaj i ovo Sting i Trudie Styler Pohvalio se Legendarni pjevač u 72. godini otkrio detalje iz spavaće sobe, on i supruga u intimnim trenucima uživaju čak po sedam sati!

>> Mišići rezervirani samo za jednu ženu

Iako su gotovo nerazdvojni, Justin i 44-godišnja Jennifer na ovoj proslavi nisu bili zajedno. No, čini se kako Jennifer ne mora brinuti zbog ovog poljupca jer prijatelji bliski glumcu tvrde kako je bila riječ samo o prijateljskoj gesti.

A činjenice o Trudie i 62-godišnjem Stingu govore tome u prilog. Naime, riječ je o jednoj od najstabilnijih hollywoodskih veza. Trudie je Stingova supruga 21 godinu. Zajedno imaju četvero djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene