Žene ljubomorne, a muškarci uživaju

Ovo su najveće grudi Hollywooda - nećete moći skinuti pogled s njih!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na ovim grudima žene zavide, a muškarci ne mogu skinuti pogled s njih.

Christina Hendricks

Pogledaj i ovo Katy Perry - 3 sve, samo ne obična Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Ova se glumica proslavila brojnim ulogama, ali najviše je popularnost stekla zbog svojih velikih grudi. Iako joj mnogi to navode kao najveći adut, ona se ipak žali na njih jer joj paparazzi ne daju mira.

Kelly Brook

Ova dama ima brojne talente, ali njezine grudi sve ostalo bacaju u sjenu. Kelly je poznata po mnogo čemu, ali njene grudi bacaju sjenu na sve ostalo. U njezinim grudima trenutno smije uživati samo njezin zaručnik David McIntoshem.

Kate Upton

Kate je slavna ljepotica koja voli svoje tijelo i ponosno pokazuje svoje obline. Ipak, svima se najviše sviđaju njezine bujne grudi koje su je najviše i proslavile.

U krevetu s ljepoticom – golišava manekenka oduzima dah!

Sofia Vergara

Sofia nikada nije požalila što ima velike grudi i oduvijek ih ponosno ističe. Kada su je jednom prilikom upitali da li se više zabavljaju brinete ili plavuše, Sofija je kroz šalu rekla da se 'najbolje zabavljaju djevojke s velikim grudima', piše The Hollywood Gossip.

 Katy Perry

Mnoge je osvojila svojim glasom, a ova je diva i vlasnica bujnih grudi s kojih mnogi ne mogu skinuti pogled.

'Kad sam imala 11 godina, počela sam se moliti Bogu da mi da velike grudi. Bog je ostvario moju želju, pa je čak i pretjerao, toliko da sam u jednom trenutku povikala 'Molim te, stani, Bože, ne vidim svoja stopala', rekla je Katy jednom prilikom.

Salma Hayek

'Moja obitelj išla je u crkvu Sveca čudotvorca. Ja sam tamo stavila ruke u svetu vodicu i pomislila "Molim te, Isuse, daj mi velike grudi', izjavila je slavna glumica zbog čijih grudi luduju muškarci diljem svijeta. Čini se da je njezina želja uslišena.



Mariah Carey

Ova se diva često trudi istaknuti svoje obline pa njezini fanovi često mogu uživati u izazovnim fotografijama koje slavna pjevačica redovito objavljuje na Instagramu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene