Tko se sjeća?

Fotke iz 2007. godine pokazuju koliko se Franka Batelić promijenila, jedan detalj na njoj skroz je drugačiji

Franka Batelić Franka Batelić DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić je davne 2007. godine pobijedila u talentu showu "Showtime", a fotografije iz tog razdoblja pokazuju nam koliko se do danas promijenila.

Pjevačica Franka Batelić na domaćoj glazbenoj sceni prisutna je više od deset godina, a njezine početke obožavatelji dobro pamte. Između ostalog i sudjelovanje u emisiji Nove TV "Showtime" kada je imala tek 15 godina i izgledala znatno drugačije nego danas.

Mlada Franka tada je imala kratko ošišanu frizuru, a kosu je bojala u nijansu crvene. Bez svog zaštitnog znaka, širokog osmijeha nije se pojavljivala na pozornici kojom je već tada znala dominirati.

Franka je u showu i pobijedila, a iz emisije u emisiju je mijenjala i stajlinge od kojih su neki uključivali kratke traperice s tada modernim svilenkastima košuljama kratkih rukava, ali malo izazovnije kombinacije s kožnim uskim hlačama i dekoltiranim prslucima.

Od tog vremena prošlo je zaista puno, a Franka je ostvarila zavidnu glazbenu karijeru. Jedan od posljednjih uspjeha u nizu je njezina suradnja sa svjetskim glzabenicama obradila hit Harryja Stilesa "Watermelon Sugar". 

Na pjesmi su surađivali basist David Parks koji na svim glazbenim turnejama surađuje s Justinom Beiberom i Jason Derulom, klavijaturist Brockett Parsons među ostalima surađivao je i s P. Diddyjem, a trenutno svira s Lady Gagom, trubač Mike Cordone radi s najvećim svjetskim imenima pop glazbe, među kojima su The Jonas Brothers, Kanye West, Pharrell, Usher, Ricky Martin i Ariana Grande.

Gitarista Georgea Collinsa poznati gitarski magazin guitar.com prozvao je velikom glazbenom senzacijom, dok je Saša Maček poznat hrvatskoj publici kao bubnjar EDM/POP grupe Cheatcodes, a surađivao je i s Lauv, Steve Stylesom, Wow Jonesom i Danom Richardsom, te saksofonist Joshua Kovacevic, član hrvatskog ska benda October Light, koji nastupaju od SAD-a, Europe, pa čak do Egipta.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William (Foto: Profimedia) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) +0 Princ WIlliam (Foto: AFP) Zanimljivosti Procurile nikad viđene fotografije princa Williama i nepoznate plavuše, Kate nije bilo na vidiku, a vidljivo je da je popio čašicu više

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene