Malo se opustio

Procurile nikad viđene fotografije princa Williama i nepoznate plavuše, Kate nije bilo na vidiku, a vidljivo je da je popio čašicu više

Princ William (Foto: Profimedia) Princ William (Foto: Profimedia) profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William (Foto: Profimedia) Princ WIlliam (Foto: AFP) Princ WIlliam (Foto: AFP) +0 Princ WIlliam (Foto: AFP) Galerija

Britanski mediji objavili su fotografije koje javnost dosad nije imala prilike vidjeti, a na njima je princ William vidno alkoholiziran i u društvu nepoznate djevojke, dok njegove drage Kate Middleton nije bilo nigdje na vidiku.

Britanski mediji došli su u posjed dosad neviđenih fotografija njihova princa Williama na kojim se zabavlja i pleše s nepoznatom plavokosom djevojkom u seksi outfitu, nakon što je što je popio nekoliko čašica tekile i votke s tonikom.

Fotografije  su prema pisanju Daily Maila nastale oko 3 sata ujutro i u pozadini svira pjesma "Billie Jean" Michaela Jacksona, a William izgleda kao da ga nije briga za apsolutno ništa na svijetu u tom trenutku. S njim su bili i njegovi prijatelji, a sve se to izdogađalo u podrumu londonskog K Bara na Fulham Roadu.

Fotografije pogledajte ovdje. 

Nakon što je William morao podnijeti teret teškog razvoda svojih roditelja i ispuniti očekivanja vezana uz kraljevske dužnosti, njegovo se ime povezivalo uz mnoge žene i pratilo se svako njegovo druženje s misterioznim ljepoticama, kao i te rujanske noći 2007. godine.

I dok je tada 25-godišnji William uživao u plesu, držeći partnericu oko struka i ne skidavši osmijeh s lica, u blizini njega nigdje nije bilo njegove drage Kate Middleton, s kojom je već tada bio u vezi pet godina. Par se tog ljeta razišao i to iz razloga što on još uvijek nije bio spreman za brak. Svatko je nastavio sa svojim životom, no za britansku javnost bila je to velika ljubavna priča koja se urušila poput kule od karata. No ono što je intrigantno u cijeloj priči je to da je par odlučio ponovno biti zajedno i to baš prije nego je William uhvaćen s nepoznatom djevojkom pa je to Britancima sada novi šok.

"Mislim da ako s nekim izlaziš jako dugo vremena, da ga jako dobro upoznaš. Prolazite zajedno kroz dobra vremena i kroz loša vremena. Ljudi iz toga mogu izaći jači i naučiti puno o sebi", bila je izjavila Kate u jednom od intervjua.

Ipak, William se prema pisanju britanskih medija iz tog noćnog izlaska otputio bez plesne partnerice, ali u društvu policijskih službenika koji su ga morali pridržavati dok je teturao ulicom od koje čašice previše.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kristen Stewart (Foto: AFP) Kristen Stewart i Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart, Dylan Meyer (Foto: Profimedia) Kristen Stewart (Foto: Profimedia) +7 Kristen Stewart i Sara Dinkin (Foto: Profimedia) Celebrity U posljednje je vrijeme najviše voljela šetati odjevena kao dečko, ali sada je u grudnjaku ponovno pokazala ženstvenu stranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene